Hayri Kozak kimdir? Ekrem İmamoğlu konuşması!

Hayri Kozak kimdir? Galatasaray'ın aylık olarak gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda söz alan Hayri Kozak'ın yenilenecek İstanbul yerel seçimlerine göndermesi şaşkınlık yarattı. Galatasaray Divan Kurulu'na divan kurulu üyesi Hayri Kozak'ın yaptığı skandal konuşma büyük tartışma yarattı. Gündeme oturan konuşmalar araştırmaya başlandı. İşte Hayri Kozak kimdir? Ekrem İmamoğlu konuşmasını izlemek için detaylar haberimizde

Hayri Kozak kimdir? Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak konuşması sırasında Ekrem İmamoğlu propagandası yapan Kozak, "23 Haziran'da her şey çok güzel olacak" dedi. Galatasaray'ın aylık olarak gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda söz alan Hayri Kozak'ın yenilenecek İstanbul yerel seçimlerine göndermesi şaşkınlık yarattı.Galatasaray Divan Kurulu'na divan kurulu üyesi Hayri Kozak'ın yaptığı skandal konuşma büyük tartışma yarattı. Gündeme oturan konuşmalar araştırmaya başlandı. İşte Hayri Kozak kimdir? Ekrem İmamoğlu konuşmasını izlemek için detaylar haberimizde...

Hayri Kozak kimdir? Ekrem İmamoğlu konuşması!

Galatasaray Divan Kurulu'na divan kurulu üyesi Hayri Kozak, Galatasaray'ın Olağan Divan Kurulu toplantısında söz alarak adeta Ekrem İmamoğlu propagandası yaptı.

Kozak konuşmasında "23 Haziran'da şampiyonluğumuz dahil her şey çok güzel olacak. Türkiye'nin %70'nin bayram yapacağı bir gün olacak. Ülkemizin kurtuluşu bu genç çocuğun kazanmasındadır" dedi. Hayri Kozak'ın bu sözlerini değerlendiren Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ise, "Umarım bu son divan toplantımız olmaz" dedi.

 SERKAN KORKMAZ'DAN TEPKİ

A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz, Twitter hesabından Hayri Kozak'ın Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmaya tepki gösterdi. Korkmaz, "Spor kulüpleri, ekonomik rant peşinde koşanlarca iflas noktasına kadar getirildi. Sempatisi tüm gezegene yayılmış koskoca bir spor kulübünün divan kürsüsünü sadece belirli bir siyasal partiye hizmet edecek şekilde kullanmak her şeyden önce bir suç bence." dedi.

Hayri Kozak kimdir? Ekrem İmamoğlu konuşması! ile ilgili etiketler Galatasaray Yerel seçim Ekrem İmamoğlu 23 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.