Hayrettin Acun Ilıcalı'nın Survivor 2021 favorisini açıkladı!

Survivor 2021 kadrosunda yer alan Hayrettin, kısa süre kaldığı adaya ilişkin açıklamalar yaptı. Ünlü fenomen, Acun Ilıcalı'nın Survivor 2021 favorisini de itiraf etti.

Hayrettin, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Survivor adasına renk katmak için gittiğini söyleyen fenomen, programın sonlarına doğru her şeyi itiraf etti.

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2021'deki favori yarışmacısını da açıklayan Hayrettin, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Survivor Hayrettin kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021'e veda eden  Hayrettin Karaoğuz'un biyografisi

Survivor teklifini düşünmeden kabul ettiğini ifade eden Hayrettin, çok iyi bir sporcu olmadığını, ancak yarışmaya renk katabileceğini düşündüğü için teklifi kabul ettiğini belirtti. Yarışma boyunca yarışmaya ayrı bir renk ve enerji kattığını söyleyen Hayrettin, Survivor'dan çok şey öğrendiğini ve bu yarışmanın hayatına çok şey kattığını söyledi. Finale kalan isimler hakkında da açıklamalarda bulunan Hayrettin, Poyraz ve İsmail Balaban hakkında da yorumlarda bulundu.

Survivor'dan elenen Hayrettin bu gerçekle herkesi şoke etti! Hiç öyle  görünmüyor ama Hayrettin Karaoğuz meğer... - Galeri - Takvim

Gittiği Survivor adasında yaşadıklarını anlatan Hayrettin, şampiyon olan İsmail Balaban'ın Türk halkında yakın geldiğini söyledi. Bu yüzden yarışmanın birincisi İsmail Balaban oldu.

Poyraz'ın daha Avrupai olduğunu ve bu yüzden soğuk kaldığını düşünen Hayrerttin, Acun Ilıcalı'nın Survivor favorisini de açıkladı.

Hayrettin, Survivor 2021 sezonunda, Acun Ilıcalı'nın favori isminin Berkay olduğunu itiraf etti. Bu durumu Acun Ilıcalı'nın kendi ağzından duyduğunu belirten Hayrettin, herkesi şaşkına çevirdi. Bu konuya ilişkin ''Berkay orada kendi bacağına sıktı.'' diyen Hayrettin, sözlerini şöyle noktaladı; ''Hatta Acun Ağabey'in favorisi de Berkay'dı. Ofisine gittiğimizde bize sormuştu. 'Benim favorim Berkay' demişti. Berkay'ın gitmesinden 4-5 hafta önce bize söylemişti.''

 

 

Hayrettin Acun Ilıcalı'nın Survivor 2021 favorisini açıkladı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı hayrettin survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.