Hayranlarından anlamlı hediye...

Bugün otuz iki yaşına basan güzel oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve hayranları tarafından çok güzel sürprizler ile karşılandı. Hayranları, ünlü oyuncu adına 1680 çocuğa çocuk felci, 900 çocuğa kızamık ve 570 çocuğa da tetanos aşısı hediye etti. Bu anlamlı hediyenin yanı sıra eşi Burak Özçivit ise kendisine mavi tur hediye etti.

Fahriye Evcen'in Hayranları, Doğum Hediyesi Olarak 3 Bin Çocuğa Aşı Hediye Etti 24 dakika önce
Bugün doğum günü olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in hayranları, oyuncuya doğum gününde 1680 çocuğa çocuk felci, 900 çocuğa kızamık ve 570 çocuğa da tetanos aşısı hediye etti. Oyuncunun eşi ise mavi tur hediye etti.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren ve geçtiğimiz yıl sevgilisi Burak Özçivit ile dünya evine giren Fahriye Evcen'e hayranlarından anlamlı bir hediye geldi.

Hayranlarından anlamlı hediye...

HAYRANLARINDAN EN ANLAMLI HEDİYE

Oyuncunun hayranları kendisine hediye almak yerine onun adına çocuklara aşı armağan etti. Instagramdaki bir magazin sayfasının duyurduğu habere göre; oyuncunun hayranları 1680 çocuğa çocuk felci, 900 çocuğa kızamık ve 570 çocuğa da tetanos aşısı hediye etti.

Hayranlarından anlamlı hediye... - Resim : 2

MAVİ TUR HEDİYE ETTİ

4 Haziran 1986 doğumlu olan Fahriye Evcen, 29 Haziran'da evlilik yıldönümünü kutlamak için eşi Burak Özçivit'in hediye ettiği mavi tura çıktı.

 

 

Hayranlarından anlamlı hediye... ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit hayranları hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.