Hayranları Tüdanya'nın sesini son kez duyacak

80’lerin arabesk starı Tüdanya'nın gırtlak kanserine yakalandığı ve sesini kaybettiği ortaya çıkmıştı. Tüdanya'dan hayranlarına güzel haber geldi. “Seni Sevmeyen Ölsün” şarkısıyla o döneme adını altın harflerle yazdıran Tüdanya'nın yeni albümü hayranlarıyla buluştu.

'Seni Sevmeyen Ölsün' şarkısıyla yayınlandığı dönemde çok büyük bir çıkış yakalayan, 80'li yıllara adını müzik ve sahne alemine altın harflerle yazdıran 60 yaşındaki arabesk şarkıcısı Tüdanya'nın (Hatice Döngü) yakalandığı gırtlak kanseri sonucu gırtlağını aldırdığı ve sesini kaybettiği ortaya çıkmıştı. Zor günler geçiren Tüdanya'dan güzel haber geldi.

TÜDANYA

 SESİNİ KAYBETMEDEN ÖNCE SESLENDİRDİĞİ ŞARKILAR ALBÜM OLDU

Tüdanya'nın yeni albümü piyasaya çıkıyor. Arabesk müziğin patlama yaptığı 80'lerde 'Seni Sevmeyen Ölsün' şarkısıyla tanınan Tüdanya, sesini kaybetmeden önce stüdyoya girerek çalışmalara başladı. Ancak sağlık sebeplerinden dolayı albümünü piyasaya çıkartamadı.

Çalışmaları yeni tamamlanan bu özel albüm ile Tüdanya, hayranlarıyla hasret giderecek. Tüdanya'nın albümü 23 Aralık'tan itibaren Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşacak.

 

Hayranları Tüdanya'nın sesini son kez duyacak ile ilgili etiketler kanser Tüdanya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.