Hayranları tanıyamadı! Anne olmak için gün sayan Özge Özpirinçci imaj değiştirdi

7 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Burak Yamantürk ile geçtiğimiz ay Marmaris'te nikah masasına oturan 35 yaşındaki oyuncu Özge Özpirinçci yeni imajıyla görenleri şaşırttı. 7,5 aylık hamile olan ve kız bebek beklediği öğrenilen oyuncu uzun saçlarını kısacık kestirdi.

7 yıllık aşkı ve meslektaşı 37 yaşındaki Burak Yamantürk ile günler önce evlenen Özge Özpirinçi nikahtan sonra saçlarını kısacık kestirdi. Anne olmak için gün sayan güzel oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.


Şimdilerde 7,5 aylık hamile olan Özge Özpirinçci'nin karnı burnundaki son hali ortaya çıktı. Göbeğinin bir hayli büyüdüğü görülen oyuncu, kısa kestirdiği saçları ve yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Özge Özpirinçci'nin son hali sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü oyuncunun son görüntüsü sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Arkadaşları Aslıhan Doğan Turan ve Mert Vidinli ile bir araya geldi. Vidinli o anları, Instagram'dan "Anneleri buluşturdum" notuyla paylaştı.

İşte Özpirinçci'nin son hali...

 özge özpirinçci

2014 yılında "Tatar Ramazan" dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve 7 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz Eylül ayında nikahla taçlandıran çift kızlarına kavuşmak için gün sayıyor.

özge özpirinçci

 

Hayranları tanıyamadı! Anne olmak için gün sayan Özge Özpirinçci imaj değiştirdi ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci Aslıhan Doğan Sosyal Medya burak yamantürk Mert Vidinli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.