Hayranları çok üzülecek! Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ederken, dizinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Teşkilat'ta Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, yeni sezon öncesi projeden ayrıldı.

Dizinin sezon finalinde Zehra, Serdar ve diğer ekip arkadaşlarının içinde olduğu binayı havaya uçurmuştu. Bu sahne sonrası Serdar’ın ölüp ölmeyeceği merak konusuydu. Bir süredir diziden ayrılacağı yönünde haberleri yapılan Çağlar Ertuğrul’un projeye devam etmeyeceği ortaya çıktı.


ÇAĞLAR ERTUĞRUL YENİ SEZONDA OLMAYACAK

Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Hakan Boyav ve Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı MIT dizisi Teşkilat, geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı. Peş peşe ayrılıkların yaşandığı diziye Çağlar Ertuğrul'un da veda ettiği ortaya çıktı.

 

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Oyuncunun vedasının ardından Twitter'da açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon, "Teşkilat dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca 'Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Hayranları çok üzülecek! Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı

Hayranları çok üzülecek! Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı - Resim : 2

'VEDA MESAJLARIMIZIN ZAMANLAMASI KAYDI'

Ayrılık haberinin gündem olmasının ardından Twitter'dan bir açıklama yapan Çağlar Ertuğrul ise bu haberi bir YouTube videosu çekerek vermek istediğini ama haberin bundan önce yayıldığını söyleyerek "Veda mesajlarımızın zamanlaması kaydı" dedi.

Dizinin son bölümünde büyük bir patlama meydana gelmişti. Patlama sonrası Pınar karakterine hayat veren Ezgi Şenler ile Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya projeye veda etmişti.

Hayranları çok üzülecek! Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul teşkilat sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.