Hayranları çok üzülecek! Masumlar Apartmanı dizisi final yapıyor... İşte son bölümün yayınlanacağı tarih

Salı akşamları TRT1'de izleyiciyle buluşan, yapımcılığını OGM Pictures'ın ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun üstlendiği Masumlar Apartmanı dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı final yapıyor. İşte Masumlar Apartmanı'nın final yapacağı tarih...

Yazar ve psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan, oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Esra Ruşan gibi isimlerin yer aldığı, yapımcılığını OGM Pictures'ın ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun üstlendiği Masumlar Apartmanı dizisinden kötü haber geldi. İlk bölümü 15 Eylül 2020'de yayınlanan TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı final kararı aldı.

Hayranları çok üzülecek! Masumlar Apartmanı dizisinin final yapıyor

REYTİNG KURBANI OLDU

İlk sezonun ardından yayınlanan ikinci sezonunda istenilen reytinglere ulaşamayan dizi düşük reytinglerin kurbanı oldu. Final kararıyla izleyiciyi üzen Masumlar Apartmanı dizisinin 71. bölümde biteceği öğrenildi.

Hayranları çok üzülecek! Masumlar Apartmanı dizisinin final yapıyor

71. BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPACAK

Her Salı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi, 2. sezonunda istenilen reytinglere ulaşamayan dizi 24 Mayıs yayınlanacak 71. son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Hayranları çok üzülecek! Masumlar Apartmanı dizisinin final yapıyor

Hayranları çok üzülecek! Masumlar Apartmanı dizisi final yapıyor... İşte son bölümün yayınlanacağı tarih ile ilgili etiketler Birkan Sokullu masumlar apartmanı final merve dizdar aslıhan gürbüz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.