Hayranıyla fotoğraf çektirmek istememişti... Nuran Yıldız, Zeynep Bastık'ın o hareketini kaleme aldı

Gittiği alışveriş merkezinde Zeynep Bastık'la karşılaşan bir hayranı, fotoğraf çektirmek isteyince ünlü popçu tarafından geri çevrilmiş ve sosyal medya hesabından "Benimle kaba şekilde konuştu, yardım ettiğimde de teşekkür etmedi" açıklamasını yapmıştı. Superhaber yazarı Nuran Yıldız, yaşanan bu olayın ardından kaleme aldığı yazısında ''Biri bu Zeynep’e artık ayaklarını yere basmasını söylesin bir zahmet.'' ifadelerini kullandı.

Alışveriş merkezinde şarkıcı Zeynep Bastık ile karşılaşan bir hayranı, şarkıcıyla fotoğraf çektirmek isterken aldığı cevapla şoke olmuştu. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Zeynep Bastık'la yaşadıklarını anlatan genç kadın, "Gittim yanına tatlı tatlı, merhaba fotoğraf çekilebilir miyiz dedim, sonra elinde 2 parça kıyafet vardı ve dedi ki 'şu an müsait değilim, alışveriş yapıyorum.' Sonra ben dedim ki isterseniz ben elinizdekileri tutabilirim, sonra o da gerek yok dedi, ama böyle kaba söyledi. Sonra arkasını döndü, kıyafet almaya uzandı sanırım, sonra çekemedi ben aldım kıyafeti ve verdim kendisine, teşekkür bile etmedi, böyle bir kal geldi bana, sonra gitti bir anda" ifadelerini kullanmıştı.

Genç kadının "Sizce Zeynep Bastık yanına gidince bizi kovmuş mudur?" notunu yazarak paylaştığı video sosyal medyada çok konuşuldu.

Sosyal medyaya damga vuran bu olayın ardından Superhaber yazarı Nuran Yıldız, köşesinde ''ZEYNEP LÜTFEN ARTIK BASMA!'' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Nuran Yıldız ''Sen göstermeye odaklıysan, hayranın da seni göstermeye odaklıdır.'' ifadelerini kullandı. İşte Yıldız’ın yazısı…

 

ZEYNEP LÜTFEN ARTIK BASMA!

Popçu Zeynep Bastık çıplak ayaklarıyla evinin salonunda çektiği video kliplerle gönüllere taht kurmuştu.

Mütevazılık sevimlidir.

Sonra ne olduysa oldu, kızımız ayakkabılarını giyip sokağa çıktı.

Ayakkabısız ayaklarla yukarı doğru çıkarken, ayakkabılı ayaklarıyla aşağıya doğru indi.

Evlendi, boşandı. Olabilir.

Abuk sabuk demeçler vermeye başladı, olabilir.

İç çamaşırlı pozlarla arzı endam etmeye, dikkati kulaklardan gözlere kaydırmaya başladı. İyi müzisyenlerin yaptığı en büyük hata bu.

En son, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını tersledi.

Medyamız Bastık’a hak veriyor, olur muymuş, o da insanmış falan.

Alooo, bir kendinize gelin ya, son dönemde zaten görsellerle var olan bir popçudan söz ediyoruz, Fazıl Say’dan değil.

Sen göstermeye odaklıysan, hayranın da seni göstermeye odaklıdır.

Biri bu Zeynep’e artık ayaklarını yere basmasını söylesin bir zahmet.

 

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Hayranıyla fotoğraf çektirmek istememişti... Nuran Yıldız, Zeynep Bastık'ın o hareketini kaleme aldı ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Nuran Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.