Hayko Cepkin o videoya küfür yağdırdı: Orostopollar

Şarkıcı Hayko Cepkin, son günlerde sosyal medya üzerinde 'beğeni' kazanmak adına, yaşlı insanlara yapılan muameleler hakkında sert açıklamalarda bulundu. Cepkin, yaşlı bir kadının, torunu tarafından kafasında yumurta kırıldığı video paylaşımını alıntılayarak, ''İnternetin ve uyduların çökeceği günü azimle bekliyorum. Çöktüğü gün ölecek milyonlar var. Virüse 5 basar.'' ifadelerini kullandı.

Son dönemde sosyal medya platformlarında birkaç beğeni daha fazla alabilmek için gençler, yaşlıları da videolarına alet edip adeta dalga geçercesine videolar çekiyor.

Söz konusu videolardan birinde, yaşlı bir kadının, torunu tarafından kafasında yumurta kırıldı.

HAYKO CEPKİN'DEN KÜFÜRLÜ TEPKİ

Bu paylaşımı alıntılayarak değerlendiren şarkıcı Hayko Cepkin ise, ''Bunun gibi orostopollar gırla. Faydaları da yok full israf. Sonra çıkıp 'insanın a***' deyince de ülümonata şeytan yorak kürekmiş. İnternetin ve uyduların çökeceği günü azimle bekliyorum. Çöktüğü gün ölecek milyonlar var. Virüse 5 basar.'' ifadelerini kullandı.

Hayko Cepkin o videoya küfür yağdırdı: Orostopollar

Hayko Cepkin o videoya küfür yağdırdı: Orostopollar ile ilgili etiketler Hayko Cepkin İnternet Sosyal Medya küfür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.