Hayko Cepkin kiminle evlendi? Aslı Kula kimdir?

Şarkıcı Hayko Cepkin, 15 yıllık birlikteliğini nikah masasına taşıdı. Mutluluğunu sosyal medyada dile getiren Hayko Cepkin kiminle evlendi? Aslı Kula kimdir? Ünlü şarkıcıdan gelen bu mutlu haberin detayları haberimizde...

Hayko Cepkin, 15 yıllık aşkını nikah masasına taşıdı. Mutlu gününü sevdikleri ve hayranları ile paylaşan Hayko Cepkin kiminle evlendi? Aslı Kula kimdir? Bu bilgileri ve Cepkin'le ilgili bilgileri haberimizde derledik.

Hayko Cepkin kiminle evlendi? Aslı Kula kimdir?

HAYKO CEPKİN KİMİNLE EVLENDİ?
Şarkıcı Hayko Cepkin, 15 yıldır birlikte olduğu Aslı Kula ile dünyaevine girdi. Ünlü şarkıcı güzel haberi sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu:

"15 yıllık birlikteliğimizi ailemizin ve dostlarımızın katılımı ile taçlandırdık. Çok güldük çok eğlendik. Mutluluğumuza ortak olan herkese sonsuz teşekkürler."


ASLI KULA KİMDİR?
Aslı Kula, 15 yıldır birlikte olduğu Hayko Cepkin ile dünya evine girdi. Aslı Kula, İzmir’de yaşamını sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi’nden mezun olan Aslı Kula, bir aikido okulunda çalışıyor.

Hayko Cepkin kiminle evlendi? Aslı Kula kimdir? - Resim : 2


HAYKO CEPKİN
Hayko Cepkin, 11 Mart 1978'de İstanbul'da doğdu, Ermeni asıllı Türk besteci, şarkıcı ve piyanisttir.

Hayatı
Baba tarafından Yozgat Ermenisi olan Hayko, Özel Getronagan Ermeni Lisesi'ni bitirdikten iki sene sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan, solfej ve piyano dersleri aldı. Çeşitli yerlerde de piyano ve armoni dersleri gördükten sonra da 1997 yılında profesyonel müzik kariyerine başladı. İlk albümü Sakin Olmam Lazım ile iyi bir çıkış yapan Hayko, ikinci albümü Tanışma Bitti ile de hayran kitlesini arttırdı. 3. albümü Sandık ile daha geniş alanlara yayıldı.

İlk albümü olan "Sakin Olmam Lazım"ı albümleri arasında saymayan Hayko Cepkin, demo olarak nitelendirdiği albümünün konusunu kendi ile alakalı olarak açıklıyor.[kaynak belirtilmeli] İkinci albümü "Tanışma Bitti" daha profesyonel bir yapıya sahip. Hayko Cepkin, "Tanışma Bitti"nin konusunu "korku" olarak belirledi ve insanların korkuları ile yüzleşmeleri gerektiğini işledi. Üçüncü albümü "Sandık"ın konusu ise, "ölüm" yani kaçınılmaz gerçek. Hayko Cepkin'in son albümü ise 'Aşk' konulu 13 Kasım 2012 çıkışlı "Aşkın Izdırabını..." albümüdür. 2016'da çocukluğunda dinlediği şarkıları kendine has tarzıyla yorumladığı Beni Büyüten Şarkılar Vol.1 isimli albümünü yayımladı.

Müzikal geçmişi
Hayko Cepkin, Kurban, Öztürk, Birol Namoğlu, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaşmıştır. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerine düzenleyici olarak katkıda bulundu. Son olarak da Murathan Mungan'ın Söz Vermiş Şarkılar adlı albümünde Aylin Aslım'ın seslendirdiği "Kimdi Giden" (Yeni Türkü'nün Dünyanın Kapıları albümünde "Terkeden" adıyla yer almıştı) adlı bir Yeni Türkü bestesini düzenledi ve Ogün Sanlısoy ile "Korkma" adlı şarkıyı seslendirdi. Ayrıca Sanlısoy'un albümünde yer alan "Kaybettik Severken" parçasında klavye performansı yer aldı.

Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı ve 29 Haziran 2005'te Sakin Olmam Lazım adlı albümü piyasaya sürüldü. 2007 yılında da projelerini devam ettirdi ve Tanışma Bitti adındaki ikinci çalışmasını oluşturdu. Teoman'ın "Gökdelenler" şarkısını, 3 Hürel grubunun Saygı albümünde "Ağlarsa Anam Ağlar" adı parçayı ve son olarak Cem Adrian'nın Emir adlı albümündeki "Kelebek" parçasını kendi tarzında yorumlamıştır.

Gökçe Dinçer ile "Aklım Giderken", Serap Yağız ile "Hoşgeldin Güneş" adlı parçalarda düet yapmıştır. Nilüfer'in 3 Şubat 2011 tarihinde çıkardığı 12 Düet adlı albümünde Hayko ile Nilüfer "Aşk Kitabı" adlı parçayı beraber söylemişlerdir. Kurtalan Ekspres'in Göğe Selam albümünde Barış Manço, Cem Karaca, Bahadır Akkuzu'ya ithafen okunan şarkılar içinde Barış Manço'nun "Yeni Bir Gün" şarkısını seslendirdi. Kurtalan Ekspres'in Göğe Selam II adlı albümünde Cem Karaca'nın "Maden Ocağı" adındaki parçasını seslendirdi. Son olarak Ahmet Kaya anısına 2014 yılında piyasaya sunulan ...Bir Eksiğiz isimli albümde Memleket Hasreti isimli parçayı kendi yorumunu katarak seslendirmiştir.

Grubu
Bas gitarda Poyraz Kılıç, bateride Murat Cem Ergül, elektro Gitarda Özgür Özkan.

Katıldığı Organizasyonlar
Sanatçı, verdiği organizasyonlarda da görev almıştır. 2006, 2007 ve 2009 yıllarında Rock'n Coke ve 2007 yılında Rock Müzikaller ve Van için Rock bunlardan başlıcalarıdır. Araf filminin müziklerini bestelemiştir, ayrıca Sakin Olmam Lazım albümünde yer alan "Son Kez" şarkısı filmde kullanılmıştır. Aynı zamanda Çocuk adında, 2008 yılında çekilen fantastik dram filminde "İsfandiyar" karakterini canlandırmıştır. 2008 ve 2009 tarihinde ise Rock'n Dark Expres'te yer almıştır 2007/2008 Zeytinli Rock Festivali ve 2009 yılında Foça Rock Festivali'nde konuk sanatçı olarak yer almıştır.

Aynı zamanda DJ İlker Aksungar ve Manga grubundan DJ Efe Yılmaz'ın ortak albüm hazırlık evresindeki ilk çalışmaları olan One the Run adlı videoda yer almıştır.

Hayko Cepkin, TRT için Ramazan'da, sözleri Pir Sultan Abdal'a ait olan "Demedim mi?" adlı nefesi Sufi Klipler Kuşağı için özel olarak yorumlamıştır. Aynı zamanda "Demedim mi?"ye klip çekilmiştir.

Rock'n Dark 2010 organizasyonunda jüri üyelerinden biridir. Rock'n Dark yarışmasının finalinde 30 Nisan 2010'da Anneke van Giersbergen ile sahne almıştır. En son ise Sonisphere adlı festivale katılmıştır.

2014 Nisan'ında yapılan Ege Rallisinde ”Ünlüler Etapta“ organizasyonu çerçevesinde, ralli pilotu Dr. Tunç Tuncer’in co-pilotluğunu yapmıştır.

Resmî Hayran Sitesi
Hayko Cepkin'in resmî hayran sitesi, Hayko Cepkin ve site yöneticileri tarafından kapatılma kararı alınmıştır. Twitter sayfasında da hiçbir sayfaya resmiyet verilmediğini, resmiyet verilmeyeceğini de bildirmiş sadece diyalog içinde kalacaklarını söylemiştir.

Diskografi
2005: Sakin Olmam Lazım
2007: Tanışma Bitti
2010: Sandık
2012: Aşkın Izdırabını...
2016: Beni Büyüten Şarkılar Vol.1

Filmografi
2005 - Balans ve Manevra
2008 - Çocuk
2012 - Acayip Hikayeler

Televizyon
2010 - Gecekondu - Konuk Oyuncu/Star Tv
2011 - Extreme-G - Sunucu/CNN Türk
2012 - Acayip Hikayeler - Sunucu/Star TV
2012 - Kulaktan Kulağa - Konuk Sanatçı/Trt Müzik
2014 - Arkadaşım Hoşgeldin - Konuk Sanatçı/Kanal D
2014 - Extreme - G-Sunucu/Dream TV
2014 - Kardeş Payı (22. Bölüm, konuk oyuncu)
2016-Güldür Güldür Show-Konuk Sanatçı/Show

 

Hayko Cepkin kiminle evlendi? Aslı Kula kimdir? ile ilgili etiketler Hayko Cepkin kiminle evlendi aslı kula kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.