Hayırsız evlat Austin Rivers!

NBA'de dün gece oynanan maçta Houston Rockets evinde Los Angeles Clippers'ı ağırladı. Ev sahibi ekibin kazandığı maça ise Rockets'ta forma giyen Austin Rivers'ın Clipper koçu olan babası Doc Rivers'ın oyundan atılması için gösterdiği çaba damga vurdu. Çabası sonuç veren Austin, babası oyundan çıkarken 'seni daha sonra ararım' şeklinde el hareketleriyle izleyicileri güldürdü.

NBA'de dün gece oynanan Houston Rockets'ın Los Angeles Clippers'ı 102-93 yendiği maçın sonunda yaşanan gerginlik geceye damga vurdu.

Hayırsız evlat Austin Rivers!

BABASININ OYUNDAN ATILMASINI İSTEDİ

Ev sahibi Rockets'in rakibini 102- 93 mağlup ettiği maçta Austin Rivers'ın Clippers koçu olan babasının atılmasını istemesi günün olayı oldu. Rockets'in bitime 1.31 kala 96-88 önde götürdüğü anda Los Angeles Clippers Koçu Doc Rivers, bir pozisyona itirazı nedeniyle teknik faul aldı. Devamında Doc Rivers'ın tepkileri daha da artarken, Houston forması giyen oğlu Austin Rivers, hakemlerden babasının atılmasına neden olacak teknik faul işareti yaptı. Hakemlerden gelen ikinci teknik faulle Doc Rivers soyunma odasına gönderildi.

Hayırsız evlat Austin Rivers! ile ilgili etiketler NBA Houston Rockets Los Angeles Clippers Austin Rivers Doc Rivers
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.