Hayır cevabı verip camdan attı!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, kız isteme ziyaretinde olumsuz cevap alan aile öfke saçtı. Erkek tarafına olumsuz yanıt veren kız babası getirilen çiçeği camdan atınca iki taraf birbirine girdi. Kavgada 10 kişi yaralandı.

Zonguldak Devrek Bakırcılar Köyü´ nde İbrahim G.(32) ailesiyle birlikte, bir yıl önce tanıştığı S.C.´yi (19) istemeye gitti.

ÇİÇEĞİ CAMDAN ATINCA KAVGA ÇIKTI

Genç kızın babası Meftun C., kızını vermek istemeyerek, damat adayının getirdiği çiçeği pencereden attı. Bu sırada Meftun C. ile İbrahim G.’nin amcası Ali G. arasında kavga çıktı.

TABANCAYLA ATEŞ ETTİ

Diğer aile fertlerinin de karışmasıyla kavga büyüdü. Bu sırada Ali G., tabancayla ateş ederek evin camlarını kırdıktan sonra otomobile binerek kaçtı.

Kavgada, genç kızın babası Meftun C. amcası Adnan C. damat adayı İbrahim G. amcası Remzi G. İle birlikte 10 kişi yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Olayın ardından köye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan İbrahim G. ile Remzi G., Çaycuma Devlet Hastanesi´ ne, Adnan C. ve Meftun C. ise Devrek Devlet Hastanesi´ ne kaldırıldı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Hayır cevabı verip camdan attı! ile ilgili etiketler Zonguldak Jandarma Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.