'Hayır' broşürlerinde dikkat çeken ifadeler: FETÖ'nün 'bahar' mesajlarına gönderme mi?

Üsküdar'da dağıtılan 'hayır' broşürlerinde yer alan ve FETÖ'nün mesajlarında sıklıkla kullandığı ifadeler dikkat çekti.

SuperHaber / ÖZEL HABER Üsküdar'da dağıtılan 'hayır' broşürlerinde yer alan ve FETÖ'nün mesajlarında sıklıkla kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Broşürlerde son günlerde FETÖ ele başı Gülen ve yandaşlarının sosyal medyada verdiği bahar mesajlarına gönderme olarak algılanan 'bahar', 'cemre', 'ışık' gibi ifadelere yer verildiği görülüyor.

Twitter'da 'Fetö Gerçekleri' ismiyle paylaşımlar yapılan hesaptan, FETÖ ve örgüt üyelerinin 'bahar' ifadesiyle verdiği mesajlar ortaya kondu. İşte o dikkat çeken paylaşımlar:

FETÖ ele başı Gülen'in en yakınlarından Abdullah Aymaz, "Bahar: Cihetsiz kuş sesleri" başlıklı yazısında, FETÖ'cülerin serbest kalacağı iddiasını dile getirerek örgüt üyelerine moral vermek istemişti.

aymaz1

Yazıda geçen "kafes" ifadesi ile cezaevi, "güvercin" ile FETÖ'cüler, "yerde kalacaklar" ile de itirafçıların öleceği vurgulanıyor. Aynı yazıda, Abdullah Aymaz'ın yaptığı "nev-bahar" vurgusu dikkat çekiyor.

FETÖ'nün darbe tehdidi Aymaz ile sınırlı kalmadı. Firari Emre Uslu, bahar ayında FETÖ'nün yeni bir darbe planladığı imasında bulundu!

emreus

Darbe girişiminden iki gün önce, "Yatakta basıp şafakta asacaklar" diyen Tuncay Opçin de Emre Uslu'nun ardından "bahar" mesajı verdi!

top11

FETÖ'cülerin birbiri ardına gelen "bahar" mesajlarından sonra teröristbaşı Gülen de aynı mesajı tekrarladı: "Nevbahar derler, inlerler"

Üsküdar'da son günlerde ise, yine "bahar" mesajı veren bir "Hayır" broşürü, sözde referandum için dağıtılıyor.

hayArbro

Broşürde geçen "cemre" kelimeleriyle "cemre beklentisi" tekrarlanıyor. Gülen'in ise aynı isimde bir kitabı var: "Cemre Beklentisi"

cemre

'Hayır' broşürlerinde dikkat çeken ifadeler: FETÖ'nün 'bahar' mesajlarına gönderme mi? ile ilgili etiketler FETÖ referandum hayır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.