Size "Şampiyon Bey" diyelim! Beykent Üniversitesi Avrupa şampiyonluğu için sahada...

Beykent Üniversitesi Portekiz'de namağlup finalde... Şimdi finalde tüm Türkiye'nin göğsünü kabartma vakti! Türk temsilcisi, finalde Fransız rakibini devirmesi halinde kupaya ulaşacak!

Portekiz'in Coimbra kentinde gerçekleştirilen Avrupa Üniversite Oyunları'nda temsilcimiz Beykent Üniversitesi tarih yazmaya devam ediyor.

Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı, Portekiz’de düzenlenen üniversiteler arası Avrupa şampiyonasında namağlup ünvanı ile bu akşam sahaya çıkıyor.

 

Finale uzanan zorlu yolda, güçlü rakiplerine karşı maç kaybetmeyen Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı, bugün D grubunun lideri olan Fransa Toutous III. Paul Sabatier University ile şampiyonluk maçına çıkacak.

Size "Şampiyon Bey" diyelim! Beykent Üniversitesi Avrupa şampiyonluğu için sahada...

Beykent Üniversitesi'nin "şampiyonluk" parolası ile çıkacağı müsabaka bu akşam saat 22.30’da (TSİ) oynanacak.

Beykent Üniversitesi namağlup ünvanını koruyarak Fransız rakibini mağlup etmesi halinde büyük bir zafere ulaşarak, Avrupa şampiyonu olacak.

 

Size "Şampiyon Bey" diyelim! Beykent Üniversitesi Avrupa şampiyonluğu için sahada... ile ilgili etiketler voleybol beykent üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.