Hayatını Türkiye'ye adayan Erdoğan'a 'Çalışmamışsın' diyebildi!

Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik "İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki. Ben başbakanlığımda da, cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapamadım" açıklamasında bulundu. İmamoğlu ise bu eleştiriye "Demek ki hiç çalışmamışsın" şeklinde yanıt verdi. İmamoğlu'nun, siyasi kariyeri boyunca il il, ilçe ilçe Türkiye'yi her fırsatta gezen ve halkla iç içe siyasi kariyerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu eleştirisi komik bulundu.

Rizelilere 31 Mart seçimlerinde verdikleri destek için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında İstanbul'da sel felaketi olduğu sırada Bodrum tatilinden dönmemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da değindi.

Erdoğan, "İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki. Ben başbakanlığımda da, cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapamadım" açıklamasında bulundu.

 "DEMEK Kİ HİÇ ÇALIŞMAMIŞSIN"

Erdoğan'ın tatil eleştirisine yanıt veren İmamoğlu ise, eleştirilere şu şekilde yanıt verdi:

"Tatil denince… Tatil çok konuşuluyor bu aralar biliyorsunuz. Şimdi, tabii insanların alışmadığı birkaç şeyi söyleyeceğim burada. Birincisi, birisi demiş ki, ‘Ben, hayatımda hiç tatile çıkmadım.’ Şu olduğunda da çıkmadım, bu olduğunda da çıkmadım. Profesyonel hayatta böyle birine şöyle bir söz söylenir: ‘Demek ki hiç çalışmamışsın.'

Sonuçta her insanın makul ve mantıklı tatile ihtiyacı vardır. Ben tatil de yapmadım açıkçası. Yani yaptığım tatil sayılmaz. 2-3 gün doğal bir eş ve baba mesuliyeti ile başladı. Çocuklarımı görmeye gittim. Ve tekrar işimizin başında olduk."

KOMİK BULUNDU

İmamoğlu'nun, siyasi kariyeri boyunca il il, ilçe ilçe Türkiye'yi her fırsatta gezen ve halkla iç içe siyasi kariyerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu eleştirisi komik bulundu.

 

 

 

Hayatını Türkiye'ye adayan Erdoğan'a 'Çalışmamışsın' diyebildi! ile ilgili etiketler Rize Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.