Hayatını kaybeden ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt'un son fotoğrafı ortaya çıktı: Yürek burkan not...

Meme kanseriyle mücadelesine 39 yaşında yenik düşen NTV'nin ünlü spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un son fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa yapılan yorum ise duygulandırdı.

NTV'nin ünlü haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenik düştü ve önceki gün yaşamını yitirdi.

Yurt'un annesi Pervin Sarıkaya, kızının tabutuna sarılıp 'Kır çiçeğim, çiçeğini bize bırakıp gitti' diyerek ağladı.

MEME KANSERİ TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

2013 yılında anne olan 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya, bir süredir meme kanseri teşhisi ile tedavi görüyordu.

 Hayatını kaybeden ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt'un son fotoğrafı ortaya çıktı: Yürek burkan not...

İŞTE SARIKAYA'NIN SON FOTOĞRAFI

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Sarıkaya'nın son fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa yapılan yorum yürek yaktı.

İnstagram'da yapılan bir paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Son makyajını yaptığımı bilemeden kahkahalarla geçirdik o dakikaları… hatta bana yaprak getirecektiniz yürüş yaptığınız yollardan… ve ogün 3 haziran 2021… son kez karşılaştık sizinle anne evinizin kapısında.. uzunca sohbet sonrası işinize ve tüm iş arkadaşlarınıza özleminizi anlattınız adınız gibi… Tanıdığım en naif en nazik en ince düşünceli en iyi insandınız… mekanınız cennet ruhunuz şad olsun Özlem hanım. Sabırlar diliyorum başta eşine, biricik Tibetine, ailesine ve tüm sevenlerine..."

 

Hayatını kaybeden ünlü spiker Özlem Sarıkaya Yurt'un son fotoğrafı ortaya çıktı: Yürek burkan not... ile ilgili etiketler Instagram fotoğraf NTV Özlem Sarıkaya Özlem Sarıkaya Yurt spiker
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.