Hayatını kaybeden Semra Dinçer'in cenaze töreninin detayları belli oldu

Bir süredir kanser tedavisi gören sinema ve dizi oyuncusu Semra Dinçer'den acı haber geldi. Kuzey Güney, Kavak Yelleri ve İstanbullu Gelin gibi pek çok dizide rol alan 56 yaşındaki ünlü oyuncunun vefatı sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Kansere yenik düşen ve iki yıllık mücadelesini kaybeden Dinçer'in cenaze bilgileri belli oldu.

56 yaşındaki oyuncu Semra Dinçer 9 aydır savaştığı akciğer kanserine yenildi. 2 yıl önce yakalandığı akciğer kanseriyle mücadele eden ve son 9 aydır yoğun bir tedavi sürecine giren ünlü oyuncu bugün öğle saatlerinde hayata veda etti. Dinçer'in iyiye giden sağlık durumunun son dönemde yeniden bozulduğu ve ciğerleri su toplamaya başladığı ortaya çıktı. Tedavisine devam eden oyuncudan acı haber bugün geldi. Dinçer’in ölüm haberiyle sanat dünyası ve sevenleri üzüntüye boğuldu.

YARIN ANKARA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

“Kuzey Güney”, “İstanbullu Gelin” gibi dizilerdeki unutulmaz oyunculuğuyla hafızalarda yer eden Semra Dinçer, yarın öğlen Ankara Sincan’daki Osmaniye Köyü Camisi’nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

 Hayatını kaybeden Semra Dinçer'in cenaze töreninin detayları belli oldu

Evli ve bir çocuk annesi olan Dinçer, son olarak Kale Film’in TRT Dijital için çektiği Mevlana projesinde Bülent İnal’ın hayat verdiği Mevlana Celalettin-i Rumi’nin annesi Cennet Hatun rolüne hayat veriyordu. Usta oyuncu 30 bölümlük dizinin 4 bölümünün çekimlerini tamamlamıştı. Şimdiye dek 7'sinin senaryosunu da yazdığı 42 Film ve dizde rol alan Semra Dinçer, son oynadığı dizilerden İstanbullu Gelin'de Reyhan Sezgin rolünde hayat vermişti. Ünlü oyuncu başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Kuzey Güney dizisinde Kuzey ile Güney'in annesi rolünde oynamıştı.

Hayatını kaybeden Semra Dinçer'in cenaze töreninin detayları belli oldu ile ilgili etiketler Ankara Sincan semra dinçer kuzey güney cenaze töreni Osmaniye Köyü Camisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.