Hayatını kaybeden Sabina Toziya'nın cenaze töreni detayları belli oldu

Son olarak “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde rol alan usta oyuncu Sabina Toziya, 75 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu yarın saat 09.00’da memleketi Makedonya’daki Üsküp Butel Cenaze Evi’nde düzenlenecek törenle defnedilecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Ana rolüne hayat veren usta oyuncu, bir süre önce rahatsızlanmıştı. Başarılı oyuncu bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Oyuncunun vefat haberini Oyuncu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından duyurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Ana rolüne hayat veren usta oyuncu, bir süre önce rahatsızlanmıştı. Başarılı oyuncu bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Oyuncunun vefat haberini Oyuncu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından duyurdu.   YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK  8 ay önce beynindeki tümör nedeniyle bir operasyon geçiren ve hayatını kaybeden oyuncu yarın saat 09.00’da memleketi Makedonya’daki Üsküp Butel Cenaze Evi’nde düzenlenecek törenle defnedilecek.


YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

8 ay önce beynindeki tümör nedeniyle bir operasyon geçiren ve hayatını kaybeden oyuncu yarın saat 09.00’da memleketi Makedonya’daki Üsküp Butel Cenaze Evi’nde düzenlenecek törenle defnedilecek.

 

Hayatını kaybeden Sabina Toziya'nın cenaze töreni detayları belli oldu ile ilgili etiketler Makedonya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Üsküp Butel Cenaze Evi Sabina Toziya
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.