Hayatını kaybeden modacı Bahar Korçan'ın cenaze töreninin detayları belli oldu

57 yaşındaki ünlü modacı Bahar Korçan'dan bu sabah acı haber geldi. 2016 yılında yumurtalık kanseri tedavisi gören ve uzun zamandır hastalıkla savaşan Bahar Korçan hayatını kaybetti. Genç yaştaki ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan Korçan'ın cenaze bilgileri ise belli oldu. Ünlü modacı 12 Kasım Cuma günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Kariyer hayatı boyunca aralarında Tarkan, Demet Akbağ, Sezen Aksu, Yonca Evcimik gibi ünlülerin de bulunduğu çok sayıda ismi giydiren moda tasarımcısı Bahar Korçan kansere yenik düştü. Ünlü modacı uzun zamandır mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.


Çok sayıda dizi ve film için de kostüm tasarımcılığı yapan Bahar Korçan'ın vefatı sevenlerini, ailesini ve sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü isimler acılarını sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dile getirdiler. Instagram'dan hüzünlü bir paylaşımda bulunan oyuncu Demet Evgar, ''Bu hayatı, ona verilen yeteneklerine , inançlarına, iyiliğe, naifliğe sahip çıkarak yaşamış güzel ruh #BaharKorçan , bize göre çok erken bir gidişle aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüm. Tüm yüzüne yayılan gülümsemesi ve iyiliği hiç gitmeyecek biz sevenlerinden. Huzur içinde ol güzel Bahar'' mesajını yayımladı. Evgar, Korçan'ın yarın son yolculuğuna uğurlanacağını da belirtti.

bahar korçan cenaze töreni

BAHAR KORÇAN YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

11 Kasım Perşembe günü hayata veda eden modacı Bahar Korçan, 12 Kasım Cuma günü Teşvikiye Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından aile mezarlığının bulunduğu Beykoz'daki Gazi Yunus Mezarlığı'na defnedilecek.

İşte Demet Evgar'ın Bahar Korçan paylaşımı...

bahar korçan cenaze töreni

Hayatını kaybeden modacı Bahar Korçan'ın cenaze töreninin detayları belli oldu ile ilgili etiketler cenaze Demet Evgar Gazi Yunus Mezarlığı bahar korçan cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.