Hayatını kaybeden Kirstie Alley’nin bedeni yakılacak

Büyük bir izleyici kitlesi olan "Cheers" dizisinde rol alan ve iki Emmy ödülü sahibi Kirstie Alley, kanserle mücadelesinin ardından 71 yaşında vefat etti. Florida'daki hastanede önceki gün hayata veda eden Kirstie Alley’nin bedeninin, Scientology Kilisesi’nin düzenleyeceği törenle yakılacağı bildirildi.

'Bak Şu Konuşana' serisi ve 'Cheers' dizisinin yıldızı Kirstie Alley kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Alley'nin bedeninin, Scientology Kilisesi'nin düzenleyeceği cenaze töreninde yakılacağı ortaya çıktı.

TARİKAT TARAFINDAN TÖREN DÜZENLENECEK

İngiliz DailyMail gazetesi, Scientology Tarikatı üyesi ünlü oyuncunun tarikat tarafından düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağını aktardı. Alley'nin cansız bedeninin yakılacağı belirtildi.

Kirstie Alley

ÇOCUKLARINDAN DUYGUSAL PAYLAŞIM


Çocukları Lillie Price Stevenson ve William True Stevenson Twitter'dan annelerinin vefatını şu sözlerle duyurdular: "İnanılmaz derecede sevgi dolu annemizin yeni keşfedilen kanserle bir savaştan sonra vefat ettiğini size bildirmekten üzüntü duyuyoruz. Annemizin yaşama sevinci ve tutkusu, çocukları, torunları ve sayısız hayvanı, sonsuz yaratma sevinci bir yana, benzersizdi ve tıpkı onun gibi hayatı dolu dolu yaşamamız için bize ilham verdi."


Alley, 1991'de bir komedi dizisinde en iyi kadın oyuncu dalında Emmy aldığı bir Boston barını konu alan NBC durum komedisi "Cheers"daki Rebecca Howe rolüyle öne çıktı.

"David's Mother" adlı televizyon filmindeki rolüyle ikinci bir Emmy aldı.

Alley, ayrıca 1989 yapımı romantik komedi filmi "Look Who's Talking"de ve iki devam filminde John Travolta ile birlikte rol aldı. Travolta, Instagram'da genç bir Alley'in fotoğrafını yayınlayarak oyuncu için duygularını paylaştı. Travolta, "Kirstie, sahip olduğum en özel ilişkilerden biriydi. Seni seviyorum Kirstie. Tekrar görüşeceğimizi biliyorum" dedi.

Kirstie Alley

Hayatını kaybeden Kirstie Alley’nin bedeni yakılacak ile ilgili etiketler Kirstie Alley cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.