Hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık'ın ölümünde kahreden detay

Konyaspor'un 27 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık bu sabah Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazası sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kahreden haberin ardından ortaya çıkan yeni bir detay yürekleri dağladı. Genç yaşta vefat eden Çalık'ın Şubat ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı ve Ankara’ya nikah günü almak için geldiği öğrenildi.

Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık'tan gelen kötü haber sevenlerini ve spor camiasını yasa boğdu. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen, Konyaspor'un genç yeteneği geçirdiği kaza sonucu hayata veda etti. Ahmet Çalık’ın Konya’dan Ankara’ya nikah günü almak için geldiği ortaya çıktı.


Hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık'ın ölümünde kahreden detay


ANKARA'YA NİKAH GÜNÜ ALMAK İÇİN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Kaza saat 09.00 sıralarında Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi’nde meydana geldi. Konyaspor’da forma giyen 27 yaşındaki futbolcu Ahmet Çalık’ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole yuvarlandı.


Kaza sonucu Ahmet Çalık olay yerinde yaşamını yitirdi. Çalık’ın ailesinden, Çalık’ın Konya’dan Ankara’ya nikah günü almak için geldiği bilgisi öğrenildi. Genç oyuncu Şubat ayında dünyaevine girmeye hazırlanıyordu...


Hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık'ın ölümünde kahreden detay

 

 

 

Hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık'ın ölümünde kahreden detay ile ilgili etiketler Trafik kazası Ankara Konyaspor Ahmet Çalık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.