Hayatını kaybeden Ferhan Şensoy'un yazdığı şiirler okuyucuyla buluşuyor

İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavisi devam ederken 31 Ağustos'ta 70 yaşındayken hayata veda eden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy vefatıyla herkesi yasa boğmuştu. Ferhan Şensoy'un meslektaşı Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen 32 yaşındaki oyuncu kızı Derya Şensoy, babası Ferhan Şensoy'un yazılmış fakat basılmamış bir şiir kitabı olduğunu ve bu kitabın yayınlanacağını müjdeledi.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy'un 1988 - 2004 yılları arasında evli olduğu meslektaşı Derya Baykal'dan dünyaya gelen kızı Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de bir mekana girerken objektiflere takıldı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, babasının basılmamış şiir kitabı olduğunu ve bu kitabı yayınlayacaklarını duyurdu.

Hayatını kaybeden Ferhan Şensoy'un yazdığı şiirler okuyucuyla buluşuyor


Bein Connect'in yeni yerli dizisi 'Nasıl Fenomen Oldum'da Nilperi Şahinkaya, Ahmet Kayakesen ile birlikte rol alan Derya Şensoy, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz Ağustos ayında hayatını kaybeden babasının kitabını çıkaracaklarını söyledi.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Şensoy, "26 Şubat babamın doğum günü. Orada bir takım projelerimiz var doğum gününe yetiştirmeye çalıştırıyoruz. Anma töreni değil sadece kendi aramızda bir organizasyon yapacağız" dedi.

32 yaşındaki güzel oyuncu, sözlerine; "Bir kitap müjdesi verebilirim, babamın yazılmış ama basılmamış bir şiir kitabı vardı bunu basıp yayınlayacağız” diye devam etti.

Celal Can Algül ile olan ilişkisi hakkında da konuşan Şensoy, “İlişkimiz gayet güzel gidiyor bir sorun yok. Evliliği şu an düşünmüyoruz çünkü yaşanan olaylardan dolayı acımız hâlâ taze” diyerek mekana girdi.

 

 

Hayatını kaybeden Ferhan Şensoy'un yazdığı şiirler okuyucuyla buluşuyor ile ilgili etiketler Derya Şensoy Derya Baykal ferhan şensoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.