Hayati Küçük: Jill Biden FETÖ'den yıllarca maaş aldı

Araştırmacı-Yazar Hayati Küçük, ABD'nin yeni başkanı Joe Biden ve ailesi hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Biden'ın FETÖ'nün kuşatması altında olduğunu öne süren Küçük, ''ABD'nin yeni başkanının eşi Jill Biden, yıllarda örgütten maaş aldı. Oğulları Robert Hunter, FETÖ'nün TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Günay ile yakın iş ilişkisi içinde'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Akit TV'de yayınlanan Ülke Gündemi isimli programda Mehmet Özmen'in konuğu olan Uluslararası Kafkas Vakfı Başkanı Hayati Küçük çarpıcı iddialarda bulundu.

3 Kasım 2020 tarihinde yapılan seçimlerde rakibi Donald Trump'ı geride bırakarak ABD Başkanı seçilen ve yarın görevine başlayacak olan Joe Biden ve ailesi hakkında FETÖ ile iş birliği yaptığını belirten Küçük, ''Türkiye ve Erdoğan düşmanlığına karşı Biden tarafından FETÖ’yü bir aparat olarak kullanmaya devam edecektir.'' ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün Obama döneminden bu yana Biden ailesini 'kuşattığını' ifade eden Küçük, ''FETÖ, öteden bu yana bir kişiyi hedefe koyduğunda ilk aşamada doğrudan kendisini değil; hatırı sayılır arkadaşları, dostları ve ailesi üzerinden kuşatma hamlesini sürdürdüğünü biliyoruz.'' dedi. 

''KARISI YILLARCA FETÖ'DEN MAAŞ ALDI''

ABD'nin yeni başkanının eşi Jill Biden'ın yıllarca FETÖ'den maaş aldığını vurgulayan araştırmacı yazar, ''Biden’ın oğlu Robert Hunter Biden, FETÖ’nün TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Günay’la yakın iş ilişkisi vardır. Joe Biden'in eşi Jill Biden, akademisyen kimliğiyle FETÖ’nün enstitülerinde yıllarca konferanslar verip terör örgütünden maaş almıştır.'' şeklinde konuştu.

Hayati Küçük: Jill Biden FETÖ'den yıllarca maaş aldı ile ilgili etiketler FETÖ ABD Akit TV hayati küçük Joe Biden Jill Biden mehmet özmen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.