Hayatı film oluyor... İşte filmde Barış Akarsu'yu ve sevgilisini canlandıracak isimler

2007 yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu ve rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Barış Akarsu'nun hayatını İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandıracağı filmde sevgilisini ise Aslı Bekiroğlu canlandıracak.

15 yıl önce aramızdan ayrılan Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor... Doğum gününü kutladığı 29 Haziran 2007 gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 4 Temmuz 2007 günü kaldırıldığı hastanede 28 yaşında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı izleyiciyle buluşacak. Filmde, genç yaştaki vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Barış Akarsu'nun hayatını canlandıracak isim ve sevgilisi rolünü üstlenecek oyuncu belli oldu.


ASLI BEKİROĞLU, BARIŞ AKARSU'NUN SEVGİLİSİNİ CANLANDIRACAK

tv100'de yer alan habere göre; Yapımcı Özgür Tari’nin hayata geçireceği filmin yapımını Fikri Harika Prodüksiyon üstlendi. Filmi ise Hakan Yonat yönetecek.


FİLMİN BAŞROLLERİNDE İSMAİL EGE ŞAŞMAZ İLE ASLI BEKİROĞLU OLACAK

Mert Dikmen ve Can Anar’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde Barış Akarsu’yu başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Aslı Bekiroğlu ise Akarsu’nun sevgilisine hayat verecek.

Hayatı film oluyor... İşte filmde Barış Akarsu'yu ve sevgilisini canlandıracak isimler
İsmail Ege Şaşmaz & Aslı Bekiroğlu

BARIŞ AKARSU'NUN FİLM OLACAĞINI KARDEŞİ DUYURMUŞTU

Barış Akarsu'nun kardeşi Nesrin Akarsu, kardeşinin 42. ölüm yıldönümünde yaptığı açıklamada Barış Akarsu'nun hayatının film olacağını müjdeleyerek, “Filmini düşündük. Artık 14 yıl sonra filmine de karar verdik ailecek. Olmasını istedik. Böyle olmasını, 14 yıl sonra yaşaması daha çok küçük nesillere, şimdiki nesillere ulaşmak için filminin olmasını çok istedik. Başlayacaklar hayırlısıyla” ifadelerini kullanmıştı.

Hayatı film oluyor... İşte filmde Barış Akarsu'yu ve sevgilisini canlandıracak isimler - Resim : 2

 


Hayatı film oluyor... İşte filmde Barış Akarsu'yu ve sevgilisini canlandıracak isimler ile ilgili etiketler Aslı Bekiroğlu İsmail Ege Şaşmaz film barış akarsu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.