Hayat Sevince Güzel filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden biri olan Hayat Sevince Güzel filmi bugün televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 1971 yılında gösterime giren Hayat Sevince Güzel filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmektedir. İşte filme dair detaylar...

İzleyenlerin içini ısıtan, sımsıcacık bir dostluk ve aile filmi olan Hayat Sevince filmi konusu ve oyuncu kadrosuyla yıllar geçmesine rağmen hala izlenilmektedir. 1971 yapımlı filmin başrolünde Zeynep Değirmencioğlu yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Temel Gürsü oturmuştur.

Hayat Sevince Güzel filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

HAYAT SEVİNCE GÜZEL FİLMİ KONUSU

Genç bir kız olan Ayşe, annesi ve babasının ölümünün ardından teyzesi Handan'ın yanına taşınır. Sıcakkanlı bir kız olan Ayşe kısa sürede herkese kendisini sevdirir. Kasadaki herkesin yardımına koşan Ayşe kimsesiz çocuklar için bir kermes düzenler. Ayşe, kermese gideceği sırada bir kaza geçirir. Eksi sağlığına kavuşması için şehre gidip tedavi olması gerekir. Herkesin neşe kaynağı olan Ayşe, hastalığıyla mücadele etmek yerine hayata küser. Tüm kasaba halkı onu tedavi olmaya ikna etmek için bir araya gelip ellerinden geleni yapacaktır.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL FİLMİ OYUNCU KADROSU

-Zeynep Değirmencioğlu

-Münir Özkul

-Semra Sar

Hayat Sevince Güzel filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.