'Hayat pahalılığı meselesini çözeceğiz' diyen Erdoğan'dan dikkat çeken enflasyon mesajı!

Zonguldak-Kilimli Yolu projesinin açılış törenine video konferans yöntemiyle katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken bir enflasyon mesajı verdi. "Hayat pahalılığı meselesini çözeceğiz." diyen Erdoğan, "Gelişmelere göre enflasyon farkı başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak-Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne, Vahdettin Köşkü'nden video konferas yöntemiyle katıldı. 

"ÇALIŞANIN KAZANCINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yüzde 50 sınırında olan enflasyona dair de dikkat çeken mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayat pahalılığı meselesini çözeceğiz, çalışanın kazancını korumaya devam edeceğiz." dedi. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan bölüm...

Çalışanlarımızı hayat pahalılığı altında ezdirmemek için asgari ücretten maaşlara kadar her konuda ciddi iyileştirmeler yaptık. Gelişmelere göre enflasyon farkı başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceğiz.

Doğal gaz, elektrik ve akaryakıt artışlarını yansıtmamak için neredeyse yatırım bütçemizin tamamı kadar sübvansiyon yaptık. Elektrik faturaları ile ilgili şikayetler üzerine en düşük kademe tarifenin miktarını aylık 150'den 210 kilowatt'a yükselttik.

 

'Hayat pahalılığı meselesini çözeceğiz' diyen Erdoğan'dan dikkat çeken enflasyon mesajı! ile ilgili etiketler Erdoğan enflasyon zam maaş fark çalışan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.