Akşener işsiz diye kürsüye çıkardı! Yurt dışında eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı

Partisinin Grup Toplantısı'nda ekonomideki son durumu eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'işsiz ve ümitsiz' olarak tanıttığı Serhan Koray Çifçi adlı genci kürsüye davet edip konuşturdu. 'Zorluklarla dolu' hayat hikayesini anlatan o gencin yurt dışında çeşitli ülkelerde eğlence mekanlarında fotoğrafları ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener işsiz diye kürsüye çıkardı! Yurt dışında eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı

Akşener, diğer toplantılardan farklı olarak bu kez kürsüyü bir gence devretti. Akşener o genci, "Birazdan bu kürsüye Serhan Koray Çifçi adında bir gencimiz çıkacak. İşsizliği anlatacak, Türkiye gerçeklerini anlatacak" ifadeleriyle takdim etti. 

Akşener işsiz diye kürsüye çıkardı! Yurt dışında eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 2

YURT DIŞINDA ÇEKİLMİŞ EĞLENCE MEKANLARINDA FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

'Zorluklarla dolu' hayat hikayesini anlatan o gencin yurt dışında çeşitli ülkelerde eğlence mekanlarında fotoğrafları ortaya çıktı.

Akşener işsiz diye kürsüye çıkardı! Yurt dışında eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 3

"HAYAL BİLE KURAMIYORUM"

Yaşadığı zorluklara atıfta bulunan Serhan Koray Çifçi, kürsüde özetle şu ifadeleri kullandı:

"2013 yılından beri çaldığım hiçbir kapıdan cevap alamadım. O yıldan beri iş arıyorum. Yaptığım başvurulara geri dönüş alamamak 28 yaşındaki bir genç için çok zor. İşsiz olmak demek sadece iş sahibi olamamak değildir. Aynı zamanda plan yapamamak, yarını görememek ve hatta en kötüsü hayal kuramamak demektir. Yıllarca çalışır didinir, bir an önce hayalindeki işe atılmak ister. Belki bir ev ve araba ister. İnsan bir süre sonra hayal bile edemeyecek yerde buluyor kendini..."

Akşener işsiz diye kürsüye çıkardı! Yurt dışında eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 4

 

Akşener işsiz diye kürsüye çıkardı! Yurt dışında eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti işsiz akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.