Hayat Gareth Bale'e güzel... Real Madrid'de yata yata dakikada 76 bin pound kazanıyor!

İspanya'nın AS gazetesi, Gareth Bale'in 129 gündür oynamadığını ve Real için sahada geçirdiği her dakika için 74 bin pound kazandığını hesapladı. Real için işleri daha da kötüleştiren şey, Bale'e ödenen paraya ek olarak, aynı ücreti tekrar vergi olarak ödemek zorunda olmaları.

Gareth Bale, Real Madrid'den dakikada 74 bin pound kazanıyor.. 129 gündür sahaya çıkmayan Galli yıldız, bu sezon İspanyol devinin formasını La Liga'da sadece 3 maçta giydi ve 193 dakika sahada kaldı.

Bu sezon maç eksiği sorunu yaşayan Bale, Real Madrid'den yıllık net 15 milyon sterlin kazanıyor. İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki futbolcu sözleşmesinin son yılında.

İspanya'nın AS gazetesi, Bale'in 129 gündür oynamadığını ve Real için sahada geçirdiği her dakika için 74 bin pound kazandığını hesapladı. Real için işleri daha da kötüleştiren şey, Bale'e ödenen paraya ek olarak, aynı ücreti tekrar vergi olarak ödemek zorunda olmaları.

Gareth Bale şu sıralar bir kas zedelenmesi sorunu nedeniyle kadroda yer almıyor. Enes Ünal'ın gol attığı maçta Getafe'ye 1-0 yenildikleri maçta forma giymemişti. Ayrıca Alcoyano'ya karşı Copa del Rey'de forma giymesi beklenmiyor.

Hayat Gareth Bale'e güzel... Real Madrid'de yata yata dakikada 76 bin pound kazanıyor!

BİLEREK Mİ SAKATIM DİYOR?

Ancak Real'in Cumartesi gecesi Valencia maçında oynayabilir. AS iddiasına göre Gareth Bale bilerek oynamıyor! 

Bale'in Mart ayında Galler'deki Dünya Kupası eleme play-off'larında ülkesinin en önemki silahlarından biri olması bekleniyor. Bu fikstür, sezonun 2. Clasico'sundan ve Madrid'in Paris Saint-Germain'i yenebilirse ulaşacağı Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerinden sadece birkaç gün önceye denk geliyor.

Kanat oyuncusu, 2018-19 sezonundan bu yana Bernabeu'da düzenli bir başlangıç ​​yapmadı ve son sezonunu Tottenham'da kiralık olarak geçirdikten sonra bu sezon sadece 3 kez forma giydi .

FUTBOLDAN ÇOK GOLFÜ DÜŞÜNÜYOR

32 yaşındaki oyuncu, geldiği 2013 yılından bu yana İspanyol ekibiyle dört Şampiyonlar Ligi ve iki LaLiga şampiyonluğu da dahil olmak üzere sayısız kupa kazandı. Son sezonlarda kulübün yönetim kurulu ve taraftarlarıyla gergin bir ilişki yaşadı. Takıma bağlılığı sorgulandı ve golf sahasında geçirdiği zaman konusunda eleştiriler aldı.

Real Madrid , yaz transfer planlarını finanse etmek için Bale ve diğer kenar oyuncularını acilen takımdan göndermek istiyor.

Bale, Isco ve Marcelo'nun 30 Haziran'da Bernabeu'da sözleşmeleri bitiyor ve La Liga devi bu isimleri bırakmaya hazır... Bu da 50 milyon sterlinlik büyük bir maaş yükünden kurtulmak anlamına geliyor. Böylece PSG'den Kylian Mbappe'nin maaş talebini karşılamak için gereken finansman sağlanacak.

Hayat Gareth Bale'e güzel... Real Madrid'de yata yata dakikada 76 bin pound kazanıyor! - Resim : 2

Madrid, geçen yaz Mbappe'ye servet teklif etmiş ancak PSG yönetimi 185 milyon euro bonservise burun kıvırmıştı. 23 yaşındaki oyuncu Parc des Princes'te haftada 300 bin kazanıyor ancak Madrid'e taşınmak için bu rakamın iki katından fazlasını talep edeceğine inanılıyor.

Madrid'in, Stamford Bridge'deki sözleşmesi yaz aylarında sona erdiğinde Chelsea'nin Alman stoperi Antonio Rudiger için bir teklif yapmaya yakın olduğu bildiriliyor. La Liga liderleri ayrıca, serbest kalma maddesinin başladığı yaz aylarında 68 milyon sterline alınabilecek Borussia Dortmund yıldızı Erling Haaland için de pusuda...

Hayat Gareth Bale'e güzel... Real Madrid'de yata yata dakikada 76 bin pound kazanıyor! ile ilgili etiketler Real Madrid La Liga Gareth Bale Kylian Mbappe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.