Hayat Bilgisi'nin 'Süzme'si şimdi bambaşka biri!

Bir dönemin efsanevi dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi'nde Süzme karakterini canlandıran Kaan Yılmaz'ın değişimi şaşırttı. 36 yaşındaki oyuncu yaklaşık 6 yıldan bu yana ekranlardan uzak. Yılmaz, Radyoroll adlı grupla müzik yapıyor.

Türk televizyon tarihine damga vuran yapımların başında gelen Hayat Bilgisidizisinin oyuncularının son hali merak ediliyor. Daha önce dizinin Mennan'ı Erdal Türkmen'in son hali gündem olurken, bu kez de dizide Süzme karakterini canlandıran Kaan Yılmaz'ın son hali ve yeni mesleği merak edilmeye başlandı.

BAMBAŞKA BİRİ OLDU

O zamanlar çok genç olan oyuncular şimdilerde orta yaşlarına doğru ilerleyerek bambaşka biri oldu. Bu değişimi yaşayanlardan biri de dizinin Süzme'sini canlandıran Kaan Yılmaz oldu. İşte yetenekli oyuncunun değişimi.

Hayat Bilgisi'nin 'Süzme'si şimdi bambaşka biri!

MÜZİK İLE İLGİLENİYOR

Hayat Bilgisi'nde gözlükleri ve alnına yapışan saçlarıyla hatırladığımız Süzme karakteri, hep kandırılıyordu. Çok sevilen karaktere Kaan Yılmaz hayat vermişti. Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Kaan Yılmaz, Radyoroll adlı grubuyla müzik yapmaktadır.

Hayat Bilgisi'nin 'Süzme'si şimdi bambaşka biri! - Resim : 2

6 YILDIR EKRANLARDA YOK

Birçok başarılı projede adını duyuran Kaan Yılmaz, 6 yıldan bu yana ise herhangi bir projede rol almıyor. Yılmaz son olarak 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar ve ondan öncesinde Sinem Kobal'la birlikte Gönül İşleri dizisinde boy göstermişti.

Hayat Bilgisi'nin 'Süzme'si şimdi bambaşka biri! - Resim : 3

Hayat Bilgisi'nin 'Süzme'si şimdi bambaşka biri! ile ilgili etiketler Hayat Bilgisi Süzme Hayat Bilgisi Kaan Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.