Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su son haliyle görenleri şaşırttı

Hayat Bilgisi dizisindeki 'Pikaçu Kerem' rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı, uzun bir aradan sonra yeniden gündeme geldi. Londra'ya yerleşip çalışmaya başladığı ortaya çıkan Kupacı'nın son hali ise sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

Bir dönem oynadığı projelerle adından söz ettiren 50 yaşındaki oyuncu Kerem Kupacı'nın bir süre önce Türkiye'den ayrılarak Londra'ya yerleştiği ortaya çıktı.

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su son haliyle görenleri şaşırttı

Bir dönemin sevilen dizisi 'Hayat Bilgisi'nde Perran Kutman'ın canlandırdığı Afet Güçverir'in kardeşi Pikaçu Kerem rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı'nın Londra'ya yerleştiği ortaya çıktı.

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su son haliyle görenleri şaşırttı - Resim : 2

Kupacı'yı yıllar sonra görenler adeta şoke oldu. Hayat Bilgisi'ndeki haliyle akıllarda kalan Kupacı'nın saçlarının ve sakallarının beyazladığı görüldü.

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su son haliyle görenleri şaşırttı - Resim : 3

LONDRA'DA EĞİTİM VERİYOR

Yaklaşık dört aydır genç yeteneklere online tiyatro eğitimi veren oyuncunun, Türkiye ve İngiltere'den 20 öğrencisi var. İşleri nedeniyle zaman zaman İstanbul'a gelen Kupacı, şu sıralar aldığı oyunculuk tekliflerini de değerlendiriyor.

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su son haliyle görenleri şaşırttı - Resim : 4

50 yaşındaki Kerem Kupacı, Mahallenin Muhtarları, Baba Evi, Dikkat Bebek Var, Kuzenlerim, Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Hayal ve Gerçek, Ah Kalbim, Elde Var Hayat, Görüş Günü Kadınları ve Kalk Gidelim gibi dizilerde rol aldı.

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su son haliyle görenleri şaşırttı ile ilgili etiketler Londra Kerem Kupacı pikaçu kerem Hayat Bilgisi afet güçverir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.