Hayallerinin peşinden koşan adam! ''Şimdi pes edemeyiz...''

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin, C Grubu'ndaki ikinci maçında Meksika'yı 2-0 mağlup etti. Maçta Tangocular'ın yıldızı Messi, 1 gol 1 asistle oynadı. Maçın ardından tecrübeli yıldız, "Polonya maçı final havasında olacak. Şimdi pes edemeyiz. Oynayacağımız tüm finaller var, hata yapamayız." dedi.

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin, C Grubu'ndaki ikinci maçında Meksika'yı 2-0 mağlup etti. Mücadeleyi Messi, 1 gol 1 asistle tamamladı.

MAÇIN ARDINDAN KONUŞAN TECRÜBELİ YILDIZ ŞU İFADELERİ KULLANDI:

"Bizim için oldukça zor bir maç oldu. İlk yarıda kendimizi gösteremedik. Bu galibiyet için çok mutluyum. Polonya maçı final havasında olacak. Şimdi pes edemeyiz. Oynayacağımız tüm finaller var, hata yapamayız. Halkın tepkisinin böyle olacağını biliyorduk, sanırım uyum sağladık, uzun süredir beraberiz."

Hayallerinin peşinden koşan adam! ''Şimdi pes edemeyiz...'' ile ilgili etiketler Arjantin Meksika 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Lionel Messi Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.