"Hayallerimiz ulaşılamayacak hayaller değiller"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım, EURO 2020 Elemeleri'nde Moldova'yı 4-0 mağlup ett. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

"İlk yarıda bocaladık, ikinci yarıda toparlanıp istediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve 3 puanı aldık."

'Takımınızı hangi arabaya benzetirsiniz' sorusuna Şenol Güneş: "Biz futbol takımıyız. Arabayla ne alakamız var? Futbol oynuyoruz."

"Mutlu olmak bütün ülkenin hakkı. Sanat ve spor toplumun bir araya gelmesinde önemlidir. Biz de burada futbolu önlere çıkarmak istiyoruz. 'Hikayeyi birlikte yazalım' dedik. 2 maç oynadık, bu bir başlangıç."

"Biz bir şeyler değiştirmek için geldik ama bunu kimse tek başına yapamaz. Bütün ülke birlikte yapacağız bunu. Bu Şenol Güneş dönemi değil, bizim dönemimiz; yarın ben gitsem başkası gelecek."

"Buraya gelenler kıymetini bilecek, gelmeyenler de 'Kadroya nasıl girerim?' deyip mücadele edecek. Biz birlikte başaralım, başarısızlıkta sorumluluğu ben alırım zaten."

"Hayallerimiz ulaşılamayacak hayaller değiller. Neyi başarıp başarayamayacağımızı biliyoruz. Başarısızlık olduğunda tutup atamazsın. Bu senin çocuğun, atamazsın."

"Ben böyle geçici bir şey istemiyordum. Sezon sonunda geleceğim göreve şimdi başladım. Artık bunu değiştiremeyiz, işimize bakacağız. Medya olsun, taraftar olsun bana çok haksızlık yapıldı. Çok yoruldum. 3 gün hiç uyumadık, gece gündüz çalıştım ve tamamen buraya odaklandım"

 

 

"Hayallerimiz ulaşılamayacak hayaller değiller" ile ilgili etiketler Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.