"Hayalindeki" rakamlarla, felaket senaryosu yazdı!

Ekonomist olan ancak son dönemde daha çok bir sosyal medya fenomeni olarak tanınan Özgür Demirtaş, henüz açıklanmayan aylara ait işsizlik rakamları üzerinden negatif algı pompalayınca, "yok artık" dedirtti...

Sosyal medyadaki iktidar karşıtı mesajlarıyla fenomen olmayı başaran Profesör Özgür Demirtaş, son paylaşımlarıyla tepki topladı.

Henüz açıklanmamış olan şubat, mart, nisan ve mayıs ayına ait işsizlik oranlarının, önceki aylardan çok daha kötü olduğunu öne süren Demirtaş, hayalindeki rakamlarla Türkiye ekonomisine ilişkin negatif algı operasyonunun bir parçası oldu. 

İşte "profesörlük" ünvanını unuturak, "fenomen" kimliğinin yarattığı şehvetle klavyeye yüklenen Demirtaş'ın paylaşımları: 

"Hayalindeki" rakamlarla, felaket senaryosu yazdı!

"Hayalindeki" rakamlarla, felaket senaryosu yazdı! - Resim : 2

"Hayalindeki" rakamlarla, felaket senaryosu yazdı! - Resim : 3

"Hayalindeki" rakamlarla, felaket senaryosu yazdı! ile ilgili etiketler İşsizlik İstihdam ekonomist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.