Hayal Köseoğlu arkadaşını tokatladı!

Ekranların sevilen dizisi Mücize Doktor'da Açelya Hemşire karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu, plajda tartıştığı arkadaşını tokatladı.

Koronavirüs nedeniyle mecburi sezon finaline giden ekipten Hayal Köseoğlu, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Köseoğlu'nun tatilde yaşadığı tatsız anlar ise objektiflere yansıdı.

SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

Sevgilisi Caner Şahin’den ayrılan Hayal Köseoğlu, Bodrum’da tatil yapıyor. Ünlü oyuncu önceki gün bir erkek arkadaşıyla Gölköy’de plajda görüntülendi.

Hayal Köseoğlu arkadaşını tokatladı!

TARTIŞMA ÇIKINCA TOKAT ATTI!

Hürriyet'in haberine göre ikili bir süre sonra tartışmaya başladı. Gencin telefonundan gösterdiği bir mesaj Köseoğlu’nu kızdırdı. Sinirden zıplamaya başlayan Köseoğlu şaşkın bakışlar altında arkadaşına tokat attı.

TARTIŞMANIN ARDINDAN EL ELE GÖRÜNTÜ VERDİLER

Şiddetli tartışmanın ardından arkadaşının yanından ayrılarak uzun süre tek başına yürüyen Hayal Köseoğlu, sonra bir arkadaşıyla telefonda hararetli bir konuşma yaptı. Sonra arkadaşının yanına giden oyuncu onunla el ele görüntü verdi.

Hayal Köseoğlu arkadaşını tokatladı! ile ilgili etiketler Kavga Hayal Köseoğlu Mucize Doktor Açelya Hemşire tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.