Havvanur hamile mi? Sabahın Sultanı programı Havvanur kimden hamile?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programında dikkat çeken isimlerden biri olan Havvanur hamile mi sorusu takipçiler tarafından yakından takip ediliyor. Aileleri izin vermediğinden dolayı evlenemeyen gençleri bir araya getiren Seda Sayan programının sevilen isimlerinden Havvanur ile Murat, resmi nikah kıydı.

Star TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında en çok izlenen çiftlerden birisi olan Havvanur ile Murat ikilisi resmi nikahlarını kıyınca olanlar oldu. Daha öncesinde Havvanur’un hamile olduğu iddiaları herkesi şoke ederken Murat ilk adımları atarak herkese sürprizi hazırladı.

Havvanur Hamile Mi?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programının en çok izlenen çiftlerinden birisi olan Murat ile Havvanur ikilisi resmi nikahlarını kıydı. Havvanur ile beraber hastaneye giden Murat, Havvanur’un hamile olduğunu öğrenince programa zarf ile birlikte katıldı.

Programda zarfı herkesin önünde açan Seda Sayan, ikilinin aile cüzdanları ile karşılaştı. Havvanur ise canlı yayın esnasında hamile olduğunu söyleyerek bebek beklediğini de belirtti.

Havvanur hamile mi? Sabahın Sultanı programı Havvanur kimden hamile? ile ilgili etiketler Seda Sayan Hamile sabahın sultanı havvanur murat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.