Havuza düşen 3 yaşındaki Yamaç boğuldu, dedesi de kahrından öldü

Fethiye'de dengesini kaybedip, su dolu yüzme havuzuna düşen 3 yaşındaki Yamaç İlhan kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Acı haberi alan 70 yaşındaki dedesi Ömür İlhan da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Kesikkapı Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında oyun oynayan 3 yaşındaki Yamaç İlhan, dengesini kaybederek komşularının binasındaki yüzme havuzuna düştü.

Havuza düşen 3 yaşındaki Yamaç boğuldu, dedesi de kahrından öldü

Ev hanımı anne Nebahat İlhan'ın havuzdan çıkarttığı küçük Yamaç, çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye götürüldü. Buradaki ilk müdahalenin ardından Yamaç, İzmir'deki bir hastaneye sevk edildi. Küçük Yamaç, bu sabah hayatını kaybetti. Feyzullah-Nebahat İlhan çifti acı haberle yıkılırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Havuza düşen 3 yaşındaki Yamaç boğuldu, dedesi de kahrından öldü - Resim : 2

TORUNUNUN ACISINA DAYANAMADI

Öte yandan yaşamını yitiren Yamaç İlhan’ın ardından 70 yaşındaki dedesi Ömür İlhan da evinde kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Dede-torunun aynı gün hayatını kaybetmesi ailede büyük üzüntü yarattı.

DHA

Havuza düşen 3 yaşındaki Yamaç boğuldu, dedesi de kahrından öldü ile ilgili etiketler Kalp Krizi Yamaç İlhan boğulma Ömür İlhan dede torun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.