Havuz başında şaşırtan görüntü: Bu adamlar ne yapıyor?

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otele baskın düzenleyen Jandarma, Suriye uyruklu 62 kişiyi havuz başında ve otelin lobisinde dinlenirken yakaladı.

İstihbarat çalışması sonucunda Manavgat Side Bölgesinde bulunan apart otelde Suriyelilerin bulunduğunu belirleyen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ile Antalya Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri otelde arama yaptı. Apart otelde, yasa dışı yollarla Kıbrıs Rum Yönetimine gitmek isteyen 42 Erkek, 13 kadın ve 7 çocuktan oluşan 62 Suriye vatandaşı ile Suriyelileri Mersin’de toplayan Suriye Uyruklu Amer Khoof, Ahmed Mossaagha ve apart otel işletmecisi O.E yakalanarak gözaltına alındı.

havuzgocmen2

Yasa dışı yollarla Kıbrıs Rum kesimine gitmek isteyen 62 Suriye Uyruklu şahıs Jandarma tarafından yaklaşık 12 saat süren işlemlerin ardından otobüsle Mersin’e geri gönderildi.

havuzgocmen3

Apart otel işletmecisine Kimlik Bildirim Sistemine otelde konaklayanların ismini bildirmediği için 5 bin 191 TL para cezası uygulanırken yakalanan şüphelilerin Jandarmadaki sorgularının ardından Manavgat Adliyesine sevk edileceği bildirildi.

Havuz başında şaşırtan görüntü: Bu adamlar ne yapıyor? ile ilgili etiketler Suriyeli göçmen Manavgat hauz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.