Havuz başında DJ eşliğinde koronavirüs partisi

Pendik’te sosyal medya üzerinden örgütlenip bir otelde toplanan onlarca kişi, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak parti düzenledi. Bir grup, sokağa çıkma kısıtlamasında bir otele ait havuz başında DJ eşliğinde, maskesiz ve mesafesiz partide eğlendi. Koronavirüse davetiye çıkarılan parti dron ile havadan görüntülendi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı vakitte Pendik'te düzenlenen havuz partisinin görüntüleri bu kadarına da 'Pes' dedirtti.

Havuz başında DJ eşliğinde koronavirüs partisi

Tedbirlere uymayan kişilerin havuz başında müzik eşliğinde eğlendiği anlar kameraya yansıdı. Etkinlik, otele giriş yapan şahıslar tarafından cep telefonuyla çekilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Havuz başında DJ eşliğinde koronavirüs partisi - Resim : 2

ÇALIŞANLAR MASKE TAKIP SERVİS YAPTI, MÜŞTERİLER SOSYAL MESAFEYİ HİÇE SAYDI

Sosyal mesafe ve maske kuralının hiçe sayıldığı etkinlikte otel müşterisi oldukları öğrenilen çok sayıda kişi görüntülere yansıdı. Görüntülerde otel çalışanlarının maske takarak servis yaptıkları, etkinliğe katılanların ise tedbirleri hiçe saydığı görüldü. Öte yandan korona virüse davetiye çıkaran etkinlik drone ile havadan görüntülendi.

Havuz başında DJ eşliğinde koronavirüs partisi - Resim : 3

(İHA)

 

 

Havuz başında DJ eşliğinde koronavirüs partisi ile ilgili etiketler Parti Pendik eğlence pandemi havuz partisi DJ partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.