Havaya sıkılan mermi çatıyı deldi: 1 yaralı!

Adana'da kimliği belirsiz bir şahsın havaya sıktığı kurşun, bir evin çatını delerek o sırada kızını korumaya çalışan anneye isabet etti. Belinden yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Adana'nın Osmaniye ilçesinde, rastgele havaya ateş açan kimliği belirlenemeyen kişinin tabancasından çıkan mermi, bir evin çinko çatısını delip, oturma odasına düştü. Saniyeler öncesinde 4 yaşındaki kızını alarak pencere kenarına yönelen Ümmihan Çıldır, merminin sıyırması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

'SIKTIĞINIZ KURŞUN HAVADA KALMIYOR'

Yaralanan kadının eşi Mehmet Çıldır, kurşunun şans eseri eşinin belini sıyırıp yere düştüğünü belirterek, "Çok şükür hafif bir sıyrıkla atlattık. Rastgele, hiç kimse umurlarında olmadan, bilinçsiz bir şekilde havaya ateş eden magandalar, sıktığınız mermi havada kalmıyor. Eşimin yanında 4 yaşındaki kızım da vardı. Bir hafta kadar önce de amcaoğlu kaskını giydiği esnada kaska isabet eden yorgun kurşun kaskı kırmış, kolundan yaralamıştı" diye konuştu.

Havaya sıkılan mermi çatıyı deldi: 1 yaralı! ile ilgili etiketler Adana Kurşun havaya sıktı yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.