Havaya rastgele ateş açıp öpücük attı!

Kahramanmaraş'ta iki kişi seyir halindeki araçtan pompalı tüfekle havaya ateş açtı. O anları videoya kaydeden ve sosyal medyada paylaşan kişiler, polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları sanal devriyede, V.K.'nin (24), kullandığı araçta, yanında oturan kişinin pompalı tüfekle havaya rastgele ateş ettiği anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşması üzerine harekete geçti.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çeken görüntüleri inceleyen ekipler, havaya ateş eden kişinin H.K. (23) olduğunu tespit etti.

Havaya rastgele ateş açıp öpücük attı!

SERBEST BIRAKILDILAR

V.K. ve H.K., polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 2 pompalı tüfek de ele geçirildi. Emniyete götürülen şüpheliler, adli ve idari işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Havaya rastgele ateş açıp öpücük attı! - Resim : 2

Havaya rastgele ateş açıp öpücük attı! ile ilgili etiketler Kahramanmaraş video silah maganda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.