Kadın görevliye küfür isyan ettirdi!

İstanbul Havalimanı'nda bir kişi kadın görevlilere küfürler savurarak olayı videoya çeken Gazeteci Betül Soysal Bozdoğan'ı tehdit etti.

İstanbul havalimanında bugün yaşanan olayda kimliği belirsiz bir kişi, havalimanı görevlilerini ve kadın güvenlik görevlisine ağza alınmayacak küfürler etti. O anlarda TRT Moderatörü kayıttaydı. Betül Soysal Bozdoğan geri adım atmadı ve yaşananları twitter hesabından paylaştı.

Bozdoğan, "Bu insan kılığındaki kişiyle güvenlikçi kadın arasındaki diyaloğu başından itibaren takip ettim. Görevli kadın yabancı uyruklu 1 kadına yönlendirme yaparken bu kişi araya girdi ve görevliye küfretmeye başladı. Saldırganın kadına küfretmesini ve toplum huzurunu bozmasını hazmedemedim, Havalimanında terör estirdi. Açıktan suç duyurusunda bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgiye göre polis herekete geçti ve olay yargıya intikal ettirildi.

 

Kadın görevliye küfür isyan ettirdi! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.