Havalimanında gözaltına alınmıştı... Rapçi Murda'ya kötü haber!

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla gözaltına alınan, rap şarkıcısı ve O Ses Türkiye Rap jüri üyesi Murda’nın yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Hollanda’da yaşayan ve adli kontrolü kaldırılmadan evine dönemeyecek olan 37 yaşındaki Murda lakaplı şarkıcı Önder Doğan'ın ifadesinde, “Hollanda’da o kültürle yetiştim, bu maddelerin kullanımı orada serbest’ dediği ortaya çıktı.

‘Duman’, ‘Eh Baba’ ve ‘Pahalı’ isimli şarkılarında uyuşturucu ve uyarıcısı madde kullanımını özendirdiği iddia edilen, ‘Murda’ isimli şarkıcı Önder Doğan hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Hollanda’da yaşayan Murda, geçtiğimiz Pazar günü, Türkiye’ye giriş yaparken Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gözaltına alınmıştı.


YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Hollandalı Murda’nın, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliğince, yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Havalimanında gözaltına alınmıştı... Rapçi Murda'ya kötü haber!


KENDİSİNİ BU SÖZLERLE SAVUNDU

İfadesi ortaya çıkan Murda’nın, “2 tane ‘Duman’ isimli şarkım var. Türkiye’de söylediğim ‘Duman’ şarkım, suçlamanın olduğu şarkım değil. ‘Pahalı’ ve 'Eh Baba' şarkıları da benim. Hollanda’da yetiştim. Oranın kültürüyle yetiştim. Orada bu maddelerin kullanımı serbest. O yüzden burada böyle olduğunu düşünmedim. Rap şarkıları sokak jargonuna yakındır. Arada çok ince bir nüans vardır. Hiç kimseyi suça özendirmek maksadıyla söylenmiş değildir” ifadelerini kullandı.

Havalimanında gözaltına alınmıştı... Rapçi Murda'ya kötü haber!


Havalimanında gözaltına alınmıştı... Rapçi Murda'ya kötü haber! ile ilgili etiketler soruşturma Murda O Ses Türkiye Rap Önder Doğan yurtdışına çıkış yasağı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.