Havalimanına yolcu taşıyan otobüs, kaza yapan minibüse çarptı: O anlar kamerada

İstanbul Büyükçekmece'de İstanbul Havalimanı'na yolcu taşıyan otobüs, kaza yapan minibüse arkadan çarptı. Kazada 6 kişi yaralanırken, o anlar kameraya yansıdı.

Büyükçekmece E-5 Karayolu'nda havalimanına yolcu taşıyan otobüs, maddi hasarlı kazaya karışan servis minibüslerine çarptı. 6 kişinin yaralandığı o anlar kameraya yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, 08.30 sıralarında E-5 Karayolu Büyükçekmece mevkii Beylikdüzü istikametinde yaşandı. E-5 üzerinde üç servis minibüsü, maddi hasarlı zincirleme kazaya karıştı. Kaza sonrası araçlar yol kenarına çekilirken, olay yerine çekici çağrıldı. Bölgeye gelen ekipler, araçların kaldırılması için çalışma başlattı.

Bu sırada İstanbul Havalimanı'na yolcu taşıyan bir otobüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak kaza yapan 3 servis aracına çarptı. Yaşanan kazada toplamda 6 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, yaşanan o kaza anları çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Havalimanına yolcu taşıyan otobüs, kaza yapan minibüse çarptı: O anlar kamerada ile ilgili etiketler İstanbul Büyükçekmece kaza Otobüs Havalimanı yolcu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.