Havalimanı hangarında dev füze bulundu!

İtalyanları şoke eden bir gelişme yaşandı. Torino kentinde gerçekleşen polis operasyonunda havalimanı hangarında saklanan bir füze ortaya çıktı. Füze ve bulunan silahlara ilişkin gözaltına alınan üç isimden biri Neo-faşist Forza Nuova'nın Senato adayı.

İtalyanın kuzeyindeki Torino şehrinde polis bir füze buldu. Neo-Nazilerin peşine düşen polis ekipleri, bir havalimanı hangarına baskın düzenledi. Baskında Fransız yapımı bir füze ortaya çıkarıldı.

Gözaltına alınan üç kişi, söz konusu füzeyi satmaya çalışıyordu.

Havalimanı hangarında dev füze bulundu!

Gözaltına alınan şüphelilerden biri, 2001 yılında neo-faşist Forza Nuavo partisinin Senato adayıydı. Şüphelinin Gallarate şehrindeki evinde, dokuz saldırı tüfeği, yaklaşık 30 av tüfeği, tabanca ve cephane de bulundu.

Havalimanı hangarında dev füze bulundu! - Resim : 2

Ayrıca çok sayıda Nazi sembolü olan svastika işlemeli antika da ele geçiril.

Polis, Ukrayna'nın doğusundaki Rus destekli isyanda yer alan İtalyanlarla ilgili daha önceki bir soruşturmayı yürütürken üç isme ulaştı.

Havalimanı hangarında dev füze bulundu! ile ilgili etiketler İtalya füze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.