Hava Kuvvetleri, yangının ortasında mahsur kalan vatandaşı kurtardı!

Milas'ın Fesleğen Yaylası'nda orman yangınlarının arasında mahsur kalan vatandaş için, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait bir helikopter ve personel ile kurtarma operasyonu gerçekleştirildi. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından paylaşılan habere göre, helikopter, başka mahsur kalan olup olmadığını anlayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla'nın yangından en çok etkilenen yerlerinden biri olan Milas'ta Türk Silahlı Kuvvetleri, yangında mahsur kalan vatandaşı kurtardı. 

Bir süredir bazı kesimler tarafından 'TSK neden destek vermiyor?' eleştirileri yükselirken, Hava Kuvvetleri, belki de en iyi cevabı kurtarma operasyonu yaparak verdi.

Hava Kuvvetleri, yangının ortasında mahsur kalan vatandaşı kurtardı!

HAVA KUVVETLERİ HELİKOPTERİNDEN KURTARMA OPERASYONU

Milas'ın Fesleğen Yaylası'ndaki yangında mahsur kalan bir vatandaş, Hava Kuvvetleri'nin 125’inci Eğitim Filo Komutanlığına ait helikopter ve görevli personel tarafından kurtarıldı.

Dumandan etkilenen vatandaşa ilk müdahale helikopterde yapıldı.

Hava Kuvvetleri, yangının ortasında mahsur kalan vatandaşı kurtardı! - Resim : 2

DİĞER MAHSUR KALANLAR SAPTANMAYA ÇALIŞILIYOR

Bölgede mahsur kalan başka vatandaşların olup olmadığını belirlemek üzere havadan keşif faaliyetleri devam ediyor.

Hava Kuvvetleri, yangının ortasında mahsur kalan vatandaşı kurtardı! ile ilgili etiketler Milas Muğla TSK Hava Kuvvetleri Ordu helikopter fesleğen türk silahlı kuvvetler kurtarma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.