Meteoroloji'den İstanbul için sağanak yağış uyarısı

Yurt genelinde hayatı olumsuz etkileyen yağışlar dün Bursa'yı vurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, (MGM) saat 13.00 ile 19.00 saatleri arası Bursa dahil 9 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. İstanbul'da özellikle yarın için gün boyunca devam edecek gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. İç ve doğu kesimlerde ise sıcaklıkların 2 ila 4 derece arasında artacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa'da kuvvetli yağış beklendiğini açıklayıp bugün 13.00'dan 19.00'a kadar geçerli olmak üzere 'sarı' uyarı yayımladı.

Yapılan açıklama, "Yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

9 İL İÇİN UYARI

Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Yalova'da beklenen yağışa ilişkin açıklama yapan Meteoroloji, "Yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadesini kullandı.

Meteoroloji'den İstanbul için sağanak yağış uyarısı ile ilgili etiketler Meteoroloji Bursa İstanbul hava durumu Sağanak Yağış sarı kod
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.