Türk hackerlar Dünya Hristiyan Üniversitesi'ni hackledi

Papa'nın Irak ziyareti için basılan ve Türkiye'nin doğu ve güneydoğu illerini de içine alan sözde haritanın bulunduğu 'hatıra pulu' büyük tepki çekmeye devam ediyor. İki Türk hacker, Güney Afrika'da bulunan ve Hristiyanların önemli bir yer olan Dünya Hıristiyan Üniversitesi'nin internet sitesini ele geçirdi. Söz konusu üniversite Başpiskopos yetiştirilen bir eğitim kurumu olarak biliniyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

ABD'nin 2003'te işgal etmesi ve Saddam Hüseyin'in devrilmesi sonrası iç karışıklıkları hiç bitmeyen Irak, geçtiğimiz ay ilginç bir ziyarete tanıklık etmişti. Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, 4 günlük tarihi ziyareti için Irak’a gitmişti.

Bağdat’tan Necef’e geçip, Şii âleminin önemli isimlerinden Ayetullah Sistanî ile buluşan Papa, oradan Kürt bölgesine gitti.Ardından Hz. İbrahim’in doğduğu yer olduğu söylenen tarihi Ur kentini ziyaret etti. Papa, seyahati boyunca konuşmalarında barış ile kardeşlik mesajları verdi ve Vatikan’a döndü.

TÜRKİYE ŞİKAYET EDİLDİ VE KÜRDİSTAN PULU ÇIKARILDI!

Papa’nın Erbil ziyareti öncesi bazı Kürt ve Ermeni liderler Türkiye’yi şikayet etme ve kötüleme sırasına girdi. Papa’nın ziyareti nedeniyle basılan hatıra pulunda, Türkiye ve diğer komşu ülkeler parçalanmış olarak gösterildi. Türkiye, bu duruma tepki gösterdi. Kuzey Irak yönetimi ise, hatıra pulun henüz onaylanmadığı açıklaması ile konuyu geçiştirdi.

Türk hackerlar Dünya Hristiyan Üniversitesi'ni hackledi

TÜRK HACKERLER DÜNYA HRİSTİYAN ÜNİVERSİTESİ’Nİ HACKLEDİ!

Türk hackerler bunun üzerine, Hristiyan aleminin onemli adreslerini hacklemeye başladı. Türk hackerlar Emilyano Zapota Ve MXBoz Kurt bu kez, Hristiyan alemi için önemli olan ve Güney Afrika'da bulunan Dünya Hristiyan Üniversitesi hackledi.

Türk hackerlar Dünya Hristiyan Üniversitesi'ni hackledi - Resim : 2

Hackerler, Dünya Hristiyan Üniversitesi’nin internet sitesine savaş sonunda Papa’nın önünde diz çöktüğü Atilla'nın fotoğrafını koydular. Türk hackeclar Türk Hacker bunun nedenini, SüperHaber’e şöyle açıkladı.

Türk hackerlar Dünya Hristiyan Üniversitesi'ni hackledi - Resim : 3

“ONLAR ATEŞ İSTEDİ, BİZ CEHENNEM OLDUK GELDİK!”

“Bildiğiniz gibi Papa’nın Irak ziyaretinde, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının bir kısmını
alan bir pul verildi. Bu pul içersinde bulunan görüntü de, ülkemiz toprakları bölgesel kürt yönetimine bağlı, yani Kürdistan haritası içersinde gösterilerek, bizlere karşı bir savaş ve ne tür bir düşünce amaçta olduklarını gösterdi.

Türk hackerlar Dünya Hristiyan Üniversitesi'ni hackledi - Resim : 4

Demek ki birileri bir planlar yapıyor ve bu ziyaretinde öylesine ya da normal bir ziyaret olarak algılamak saçmalık olur.Bunun üzerine, tüm hristiyan alemine savaş açtık diyebiliriz.Onlar ateş istedi bizler de cehennem olduk
geldik."

Türk hackerlar Dünya Hristiyan Üniversitesi'ni hackledi - Resim : 5

“AFRİKA’NIN VATİKAN’I DÜNYA HRİSTİYANLIK ÜNİVERSİTESİ!”

"Papa ve Hıristiyan alemi için önemli hedefleri topa tuttuk. Tüm internet sitelerini hackleyerek gereken cevap, bizim tarafımızca verildi, daha da verilmeye devam edilecek. Dünya Hristiyan Üniversitesi, bizim için neden önemli bir hedef? Bu üniversite özellikle, Afrika kıtasındaki tüm hristiyanların toplamını kapsayan ve ciddi dini eğitimlerin verildiği bu üniversite. Yani hristiyan aleminin Afrika kıtasındaki Vatikan'ı diyebiliriz."

Türk hackerlar Dünya Hristiyan Üniversitesi'ni hackledi ile ilgili etiketler Güney Afrika Papa dünya hıristiyan üniversitesi hacker hatıra pulu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.