Hatipoğlu'na saldırının ardında yasak aşk mı var?

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve KRT Televizyonunda programcı olan avukat Afşin Hatipoğlu geçtiğimiz hafta evinin önünde saldırıya uğradı. Hatipoğlu'na saldırının arkasında milliyetçi camianın olduğu ileri sürülse de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Aile içi mesele" ifadesini kullandı. Tam da bu noktada Hatipoğlu'nun eski eşi Nergiz Halilova'nın 4 yıl önce paylaştığı bir mesaj gündeme bomba gibi düştü. Halilova, mesajında Hatipoğlu'nun eski öğrencisi ile ilişkisi olduğunu iddia ediyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'de yaşanan taciz, tecavüz, hırsızlık ve yolsuzluklara ilişkin "Kendi partileri içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık ve ahlaksızlık ile yüzleşmeyenlere milletimizin ilk seçimde ağır bir ders vereceğini Cumhur İttifakı olarak görüyoruz. Bunları kendi karanlıkları ile çirkinlikleriyle baş başa bırakıyoruz." ifadelerini kullanmıştı. 

CHP yönetimi, kendi içindeki bu karanlık ve çirkinliklere karşı bir tavır geliştirmediği gibi, başkalarına da sahip çıktığı görülüyor. 

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde eski Ülkü Ocakları Başkanı ve KRT Televizyonunda programcı olan avukat Afşin Hatipoğlu evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce darp edilmişti. 

Olay milliyetçi hesaplaşma olarak yansıtılmaya çalışılmıştı. Ancak saldırının asıl nedeninin milliyetçi hesaplaşma olmadığı ortaya çıkmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırının arkasında "Çok kişisel nedenler" olduğunu belirtmiş ve hukuki sorunlara yol açacağı için de detaya girmediğini ifade etmişti.

Hatipoğlu'na saldırının ardında yasak aşk mı var?

Saldırının arkasındaki bu "çok kişisel meselenin" ne olduğu merak edilirken gündeme Hatipoğlu'nun eski eşine ait bir Facebook mesajı bomba gibi düştü. 

Nergiz Halilova mesajında eski eşi Afşin Hatipoğlu'nun gerçek yüzünü bakın nasıl ortaya döküyor: 

"Evet... Uzun zamandır susarak ahlaksızları, hayasızları, ahlak, din dersi verip lakin ahlak dışı hayat yaşayanları arsızları izlemek çok zevkli bazen. Bu zamana kadar küçük kızım için susuyordum...
Profil fotoğrafında gördüğünüz aile çoktan yok. Dün geceden sabaha kadar hastanede acilde kalan küçük kızımız için arayıp yardım istediğim halde ahlaksız hayat tarzı yüzünden önemsemeyip gelmeyen bir babaya 'hatırlatma' amacıyla ekledim fotoğrafı.
Bilmeyenenlere: eski eşim Afşin Hatipoğlunun memur hayatını bırakıp İstanbul'da 'parayla tanıştıktan' sonra eski öğrencisi Merve Cengizl'le Ramazan ayında çektiği ve sonradan telefonundan silmeyi unuttuğu seks videosunu izledikten sonra 7 yıllık evliliğimi sonlandırdım. Devir edepsizlerin devri... Bazen "edebil el vermez edepsizlik edene" deyip susmamak gerek... Saygılar.."

Hatipoğlu'na saldırının ardında yasak aşk mı var? - Resim : 2

Halilova eşini ahlaksızlık ve edepsizlikle suçluyor. "Ahlaksız hayat tarzı" nedeniyle hastanede yatan kızını bile ziyaret etmediğinin altını çiziyor. Son olarak da öğrencisi ile ramazan ayında ilişki yaşadığı anlara ilişkin görüntüleri telefonunda bulduğunu ifade ediyor. 

Hatipoğlu'na saldırının ardında yasak aşk mı var? - Resim : 3

Halilova, işte bu videoyu izledikten sonra 7 yıllık evliliğini noktaladığının altını çiziyor.

Peki, Halilova'nın bu mesajı tüm çıplaklığı ile ortadayken, Afşin Hatipoğlu bugün nerede göründü dersiniz. Hemen söyleyelim CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanında. 

Hatipoğlu'na saldırının ardında yasak aşk mı var? - Resim : 4

Hatipoğlu bu buluşmayı "İBB Başkanı, Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldik. Nezaketi ve desteği için teşekkür ediyorum" sözleri sosyal medyadan duyurdu. 

 

Bakan Soylu'nun "Çok kişisel mesele" nedeniyle saldırıya uğradığını ifade ettiği Afşin Hatipoğlu hakkında, bizzat eski eşi tarafından gündeme getirilen iddialar ortadayken, parti içindeki taciz, tecavüz, yolsuzluk ve hırsızlıklara karşı duyarsız olan CHP'nin gösterdiği onu sahiplenmeye yönelik bu hassasiyet oldukça manidar. 

Hatipoğlu'na saldırının ardında yasak aşk mı var? ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan Süleyman Soylu Taciz Tecavüz afşin hatipoğlu nergiz halilova
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.