Hatice'nin ölen eşi kimdir? Neden öldü?

Şarkıcı Hatice ve ölen eşi! Muammer Ketenci'nin defilesine çıkan isimlerden bir ise Hatice'ydi. Şarkıcı Hatice'nin defilede yaptığı hareket çok konuşuldu. Podyuma kalçasını açan Hatice konuyla ilgili açıklama yaptı. Hatice "Kocam öldükten sonra kafayı yedim." dedi. Peki Şarkıcı Hatice'nin ölen eşi kimdir?

Şarkıcı Hatice ve ölen eşi! Hatice'nin kalçasını açma olayı hala konuşuluyor. Muammer Ketenci'nin defilesinde podyuma çıkan Hatice aniden kalçasını açmıştı. O davranışı sonrasında gündeme oturan Hatice 2.Sayfa programında açıklama yaptı. Hatice "Kocam öldükten sonra kafayı yedim." dedi. Bu açıklama sonrası Hatice'nin ölen kocasının kim olduğu merak ediliyor. Şarkıcı Hatice'nin ölen eşi kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hatice'nin ölen eşi kimdir? Neden öldü?

GÜNEY AYDAN KİMDİR? NEDEN ÖLDÜ?

Güney Aydan 2003 Eylül ayında ani ölümüyle, 2 yıllık eşi Hatice'yi yıkmıştı. Güney Aydan 2003 yılında öldüğünde 30 yaşındaydı. Güney Aydan hastane kontrollerinde lösemi olduğunu öğrendikten 2 gün sonra üzüntüye dayanamayarak beyin kanaması geçirerek hayata veda etmişti. Eşi öldüğünde Hatice 25 yaşındaydı.

HATİCE KİMDİR?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice 6 Aralık 1978'de İzmir - Narlıdere, Türk şarkıcı.

HAYATI

6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.

ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre Çürük Elma programını sunduktan sonra müziğe olan ilgisinin daha agir basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti ’ne kayıt oldu ve Nejat Yertut’tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu’na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlastigi kanisina vardiktan sonra profesyonel çalismalara basladı.

1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003'te vefat etmiştir.

ALBÜMLERİ

Vol1 - 1999
Vol2 - 2000
Vol3 - 2001
Bitaneme - 2005
Canımın Ötesi - 2006
Tenin Tenime - 2008
Pardon - 2010
Çok Uzadı Bu Ayrılık - 2012

TEKLİLERİ

Aşk Kadınının Aşk Adamı - 2013
Sarmaş Dolaş - 2014
Kuşkulanma - 2016

HATİCE KALÇA AÇMA VİDEOSUNA NELER DEDİ?

Şarkıcı Hatice, Gelin - Damat Fashion Day etkinliğinde podyuma çıkarak Muammer Ketenci defilesinde mankenlik yaptığı sırada kalçalarını açmıştı.

Hatice'nin taşıdığı kıyafetin etek kısmını kaldırarak kalçalarını göstermesi çok konuşulmuştu.

Hakkında iki dayatma ve tazminat dava açılması beklenen Hatice, 2. Sayfa programına yeni açıklamalarda bulundu.

Hatice şunları söyledi:

Muammer Ketenci'nin bu hareketten bilgisi vardı.Açılan davalara gülüyorum.
Beni ucuz buldukları hareket tıklanma rekorları kırdı. Magazin bundan besleniyor.

8 Mart Kadınlar Günü'nde paylaşım yaptım kimse oralı olmadı. Bunu yapınca konuşuluyor.

Evli insanlarla olan bana ahkam kesiyor. Eskiden podyumda göğüslerini açan mankenler vardı. Birine çamur atmadan önce kendinize bakın.

Benim anneme küfür ettiler. Dava açacağım. Varına yoğuna kadar alacağım.Annem benimle konuşmuyor. Biraz deliyim, ben Hatice'yim.Bu yaptığım hareketten hiçbir zaman pişman olmayacağım.Kocam öldükten sonra kafayı yedim.

 

Hatice'nin ölen eşi kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler Hatice
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.