Hatice’nin katili seri tecavüzcü çıktı

Konya'da etüt merkezinden evine gitmek için çıktıktan 4 gün sonra meyve bahçesinde cesedi bulunan Hatice Çiftçi'nin katili seri tecavüzcü çıktı. Gelen son dakika bilgisine göre katil zanlısı 17 yaşındaki bir kız ve bir kadına da daha önce tecavüz etti. Yakalanan zanlı korkunç cinayet ve tecavüzü tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Türkiye'yi şoke eden olayda Ortaokul öğrencisi Hatice Çiftçi'yi öldürdüğü 8 yıl sonra yapılan DNA testi ile ortaya çıkan Veli Koçer'in 5 yıl önce bir kıza, 2013'te de başka bir kadına tecavüz ettiği belirlendi.

Tutuklanan Veli Koçer'in, 2007'de Antalya'da yaşarken 17 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği ve İzmir'e kaçtığı, daha sonra Akşehir'e gelip sanayide işçi olarak çalışmaya başladığı belirlendi. 2012'de Hatice'ye tecavüz edip öldüren Koçer'in yeniden Antalya'ya döndüğü ve tam bir yıl sonra 21 Aralık 2013'te de bir kadına tecavüz edip İzmir'e kaçtığı tespit edildi.

KAN ÖRNEKLERİ EŞLEŞİNCE YAKAYI ELE VERDİ

Hatice Çiftçi'nin öldürülmesinden sonra polis 600 kişiden kan örnekleri almıştı. Olayın cinayet silahı olarak değerlendirilen ipin üzerindeki kan örnekleriyle bu örnekler eşleşmemişti. Ta ki bir kavgaya karışan Veli Koçer'in kan örnekleri alınana dek. Koçer'in kan örnekleri 8 yıl önce işlenen cinayetin kan örnekleri ile eşleşince hakkında yakalama kararı çıkarıldı ve katil zanlısı yakalandı.

Hatice’nin katili seri tecavüzcü çıktı

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Hatice'yi, olaydan 4 gün önce etüt merkezinden çıkarken gördüğünü ve yağmur yağdığı için evine bırakma teklifinde bulunarak otomobiline aldığını söyleyen Veli Koçer, "Olay günü de Hatice'yi yine etüt merkezinin önünde gördüm. Evine bırakmayı teklif ettim. Kabul etmedi. İkna edip arabaya aldım. Alkol alıyordum. Ona da teklif ettim içmedi. Zorla içirdim. Issız bir köy yoluna girdim. Arabayı kenara çekip onunla birlikte olmak istedim. Onu da kabul etmedi. Zorla birlikte olmaya çalıştım. Ağladı. Uzun süre susmadı. Asker tipi çantamın ipiyle boğdum. Cesedini de yolun karşısındaki bahçenin içerisine bıraktım" diyerek cinayeti itiraf etti.

'BİZ HER GÜN ÖLDÜK'

Acılı baba Kayhan Çiftçi, "Hatice'nin ölümünden sonra biz her gün öldük. Biz bu durumdayken o yıllardır hiçbir şey yokmuş gibi gezdi. Adalet yerini buldu. Cezasını çekecek ve biz sonuna kadar davanın takipçisi olacağız. En azından şimdi katilin nerede olduğunu biliyoruz. Yoksa aramızda gezmeye devam edecekti" dedi.

Hatice’nin katili seri tecavüzcü çıktı ile ilgili etiketler Tecavüz cinayet Konya hatice çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.